Hobby-frisør Andersen går for seier

BERLIN (Dagbladet): - Petter duger bedre som skøyteløper enn frisør. Jeg er jo snart helt snau. Gutten tenker bare kort, enten det er skøyteløp eller hårklipp, sier Kjell Storelid fra barberstolen mens Petter Andersen gjør seg ferdig med lagkameratens skalle. .

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Dette er like bra som mine egne 1500-metere, flirer frisørmesteren. ASK-løperen er en av flere favoritter på dagens 1500 meter i verdenscupen i Berlin. Sjøl tror han mest på det nederlandske umennesket Gianni Romme og russeren Sergej Klevtsjenja. - Dagbladet holder deg som favoritt.

- Vinner jeg, blir jeg veldig glad. Men siden jeg ikke har prøvd meg mot de beste i år, er jeg usikker på hvor jeg står, sier Petter.

Dagen før løpet ladet han opp med shoppingtur i gamle Øst-Berlin. DVD-filmer og CD-plater står alltid høyt på ønskelista.

Sjefklipper

Som ekstrajobb tok han på seg jobben som skøytelandslagets frisørmester. I tur og orden har han snauet skallene på Eskil Ervik, Ørjan Tvenge, Lasse Sætre og seg sjøl. I går kveld var turen kommet til Kjell Storelid.

- Kona hans maste fælt før vi dro om at jeg måtte ordne sveisen hans mens vi er i Tyskland. Når hun leser Dagbladet, kan hun se at jeg holder ord. Nå trenger Kjell bare én klipp til før jul.

- Så mye som du snauet nå, trenger jeg ikke besøke frisøren før til våren, repliserer Kjell Storelid, mens han mumler trøstende til seg sjøl:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer