Hockey-Holtet kan bli far midt under VM

- Det kan skje noe hjemme når som helst.

VENTER BARN NUMMER TO: Norges landslagsspiller Marius Holtet kjemper om kvartfinaleplass i VM - men på hjemmebane venter han på å bli far. Foto:  AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND
VENTER BARN NUMMER TO: Norges landslagsspiller Marius Holtet kjemper om kvartfinaleplass i VM - men på hjemmebane venter han på å bli far. Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Marius Holtet går spennende dager i møte. Ved siden av viktige VM-kamper venter han også familieforøkning i de nærmeste dagene.

Holtet og samboer Sara venter sitt annet barn i disse dager. Derfor vil Hamar-mannen være stand by på telefonen i dagene framover. Fridagen torsdag blir det å slappe av på spillerhotell på Södermalm.

- Jeg må bruke fridagen til å samle litt overskudd. Det kan jo dessuten skje noe hjemme når som helst, så jeg må nok sitte klar ved telefonen, sa Holtet.

Fra før har paret sønnen Isak på tre år, født mellom to seriekamper i 2009. Så fødsler og ishockey lar seg kombinere.

- Det blir jo like stort som første gangen, men man er vel kanskje ikke like nervøs.

I VM har Färjestad-spilleren så langt scoret to mål og han har fått vist sitt flotte skudd ved flere anledninger. Sammen med høyrefattede Mats Trygg og Jonas Holøs utgjør han et løft i det norske overtallsspillet ved at man hele tiden kan stille med avsluttere med forskjellig fatning.

- Alltid godt å score mål, men vi må ikke gå i fella og tro at dette går av seg selv. Hvis blir enda mer sultne på poeng så skal dette gå bra, sa Holtet som kanskje er blitt mer og mer svensk i sin væremåte. Han vil i hvert fall ikke fremheve seg selv særlig og gir lagkameratene æren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer