Hockey-legende tror Zuccarello og Rangers slår tilbake i natt

- De må gå ut med en «seek and destroy»-holdning, sier tidligere Rangers-kaptein, Mark Messier.

NEW YORK (Dagbladet): Mats Zuccarello Aasen (26) og laget hans New York Rangers har tapt de to første finalekampene av sju totalt i National Hockey Leagues Stanley Cup mot Los Angeles Kings. I natt norsk tid spilles den tredje kampen på Rangers' hjemmebane, Madison Square Guarden.

Følg kampen i Dagbladets livestudio fra klokka 2.

Zuccarello og lagkameratene var skuffet etter å ha tapt begge de to første kampene i overtidsspillet.

- Vi hadde noen sjanser, og jeg følte virkelig at vi fortjente å vinne. Men det er som det er. Du må score for å vinne hockeykamper, og de scoret én mer, sier Zuccarello ifølge ESPN.com.

Selv ble han omtalt som en av banens beste spillere av både New York Post og New York Daily News, og han ble historisk som første nordmann til å score og få en assist i en Stanley Cup-finale. Det brydde han seg lite om når det likevel endte med tap.

- Kan fortsatt vinne - Vi må glemme dette nå og dra tilbake til New York hvor vi må vinne de to hjemmekampene, sier Mats Zuccarello ifølge New York Post.

Presset er stort på Rangers for å vinne nattens kamp, og nå får de støtte av kapteinen på Rangers-laget som sist vant Stanley Cup i 1994, Mark Messier.

- Det er ingen tvil om de fortsatt kan vinne dette. Som en fan som ser dette fra utsiden er jeg skuffet fordi vi hadde sjanser i de to første kampene, men vi må riste av oss skuffelsen over å tape to ganger på overtid, sier Messier til New York Post.

HAR TRUA: Tidligere NHL-stjerne Mark Messier var kaptein på Rangers-laget som vant Stanley Cup i 1994. Han har ikke gitt opp trua på en ny Stanley Cup-seier for sitt gamle lag. Foto: AP Photo/The Canadian Press, Aaron Vincent Elkaim
HAR TRUA: Tidligere NHL-stjerne Mark Messier var kaptein på Rangers-laget som vant Stanley Cup i 1994. Han har ikke gitt opp trua på en ny Stanley Cup-seier for sitt gamle lag. Foto: AP Photo/The Canadian Press, Aaron Vincent Elkaim Vis mer

Han mener Rangers har alle muligheter til å vinne i natt dersom de takler situasjonen riktig.

- Hvis jeg var Rangers, ville jeg ikke vært deppa, men inspirert og mer bestemt enn noensinne på grunn av mulighetene vi fortsatt har, forklarer Messier.

Han mener laget ikke må bruke energi på å tenke på hvorfor de er der de er.

- Nå er det på tide å legge alt det til side og gå ut der med en «seek and destroy»-holdning uten å skåne noen. Det er en tid for refleksjon etter at finalen er over, sier Messier.

- Veldig bra lag På dagens pressekonferanse gjorde Rangers-trener Alain Vigneault det klart at laget vet hvordan de vil spille.

- Vi kan spillet vårt. Når vi spiller på den måten, er vi et godt lag. Vi har gjort det tidligere gjennom sesongen, men selv om vi spiller tøft og på riktig måte, møter vi et veldig bra ishockeylag. Det har vært ni gode perioder med hockey så langt som kunne ha gått den ene eller den andre veien. De leder 2-0 nå, men vi skal prøve å gi dem en kamp i dag, sier Vigneault.

SCORET: Mats Zuccarello Aasen scoret da Rangers møtte LA Kings i Los Angeles lørdag. Likevel endte det med tap. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP
SCORET: Mats Zuccarello Aasen scoret da Rangers møtte LA Kings i Los Angeles lørdag. Likevel endte det med tap. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP Vis mer