Hockey-treneren brukte kølla mot supportere

- Forsikret meg om at det ikke var kvinner eller barn der.

(Dagbladet): Andrej Nazarov er trener for KHL-laget Vitjaz Tsjekhov fra Moskva-regionen, kjent for å være blant de hissigste gutta i ligaen.

Da de havnet ett mål under i sluttminuttet borte mot hviterussiske Dinamo Minsk, startet spillerne flere slagsmål ute på isen. Dette terget hjemmesupporterne, som begynte å kaste lightere og andre objekter inn på isen og mot Vitjaz-benken.

37 år gamle Nazarov - med NHL-bakgrunn fra San Jose Sharks, Tampa Bay Lightning, Calgary Flames, Mighty Ducks of Anaheim, Boston Bruins, Phoenix Coyotes og Minnesota Wild - ble regelrett forbanna.

To kampers karantene Han tok ei kølle og slo etter supporterne bak benken hans. Riktignok traff han stort sett bare pleksiglasset - til kølla knakk.

Han fortsatte å slå med den lille stumpen han sto igjen med i hånda, men det gikk ikke lenge før han rekvirerte kølla til en av spillerne sine, før han strakte seg over pleksiglasset og veivet mot supporterne med kølla.

Etter hvert ble supporterne tatt vare på av et par røslige vakter.

Nazarov fikk matchstraff, og ble i dag ilagt to kampers karantene, skriver RT.com.

- Ikke fornøyd Treneren dukket ikke opp på pressekonferansen, der assistenten fortalte at han måtte få legebehandling etter å ha blitt truffet av en gjenstand som ble kastet fra tribunen.

Nå forklarer han seg i avisa Sport-Express, oversatt av engelskspråklige RT.com. Nazarov har også vært på YouTube, og han likte ikke å se seg selv.

- Jeg så akkurat ferdig videoen på internett, og var ikke fornøyd med den i det hele tatt. At våre spillere og trenere ble provosert med flasker og lightere kastet på dem, rettferdigjør ikke oppførselen min, sier han beklagende.

Ingen kvinner og barn Han sier tilskuerne som provoserte dem ikke var representative for alle tilskuerne i hallen.

- Ja, dette var spesielle supportere, som ikke hadde noe å gjøre med de 15 000 flotte hviterussiske tilskuerne som var kommet for å se kampen. Før jeg dyttet dem vekk fra glasset, forsikret jeg meg om at det ikke var noen kvinner eller barn i nærheten.

Han understreker også at han ikke har noe mot hviterussere.

- Jeg har slekt i Hviterussland, og jeg har alltid behandlet det hviterussiske brødrefolket med kjærlighet og respekt, sier Nazarov.

Med unntak av den lille gjengen rett bak benken hans, da.

• Nazarov er slett ikke alene om å gå amok med køller fra trenerplassen. I fjor vår skrev vi om AHL-treneren med det for anledningen lite passende navnet Jim Playfair, som knekte to køller i raseri mot dommeren.