Hockeygutta snudde 0-2 til 3-2

Sliteseier.

SLITESEIER: Det norske landslaget i hockey lå under 0-2 og snudde det til seier i firenasjonersturneringen i Stavanger. 
Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
SLITESEIER: Det norske landslaget i hockey lå under 0-2 og snudde det til seier i firenasjonersturneringen i Stavanger. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Norge lå under 0-2 mot Frankrike i firenasjonersturneringen i Stavanger, men til slutt kunne de norske spillerne juble for 3-2-seier.

- Vi fikk ikke panikk og vet at vi kan score tre mål. Jeg synes vi var bedre i alle tre periodene og vant fortjent, oppsummerte landslagstrener Roy Johansen til TV 2 etter kampen.

Norge åpnet kampen klart best mot franskmennene i Stavanger. Likevel var det Frankrike som tok ledelsen og scoret to mål før ti minutter var spilt.

- Vi slipper inn to mål tidlig. Søberg får en dårlig start, men viser at han karakter og gjør det bra etter det, sa Johansen.

Debutant Men Norge fortsatte å presse etter scoringene, og etter 12 minutter ble de uttelling da landslagsdebutant Mathias Trettenes reduserte. Den 20 år gamle spilleren, som til daglig spiller i Stavanger Oilers, lurte en smart avslutning i mål fra skrå vinkel og kunne feire sin første landslagsscoring foran sitt eget hjemmepublikum.

- Han viser at han vil være med. Det er morsomt å se. Han gjør en veldig god debut, sa landslagssjefen.

Etter første periode ledet Norge 12-6 i skuddstatistikken, men langt mer effektive motstandere gjorde at Johansens mannskap lå under 1-2 til første hvile.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer