Hockeygutta tapte for Danmark, men vant turneringen

Daniel Sørvik matchvinner.

TAP:  Danmark ble for sterke for Norge og vant etter straffeslagskonkurranse. Norge fikk med seg ett poeng vant firelagsturneringen. 
Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
TAP: Danmark ble for sterke for Norge og vant etter straffeslagskonkurranse. Norge fikk med seg ett poeng vant firelagsturneringen. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter seier både torsdag og fredag trengte Norge bare ett poeng mot Danmark for å gå seirende ut av firelagsturneringen i Stavanger.

Kampen åpnet med en umiddelbar utvisning til danskene. Norge kunne fått et perfekt start på kampen, men med en mann mer på isen løsnet det aldri. Tempoet i kampen ble dratt ned mange utvisninger. Fem ganger måtte en danske sette seg i fryseboksen, mens Norge nøyde seg med fire.

Ingen av lagene tok vare på sjansene de fikk og perioden endte dermed målløs.

Sørvik-goal Fem minutter etter den første hvilen løsnet det for Norge. En dansk forsvarer slurvet med pucken. En aggresiv Robin Dahlstrøm plukket den opp og satte den i mål.

- Jeg siktet oppe i høyre kryss og den gikk inn mellom beina til keeperen, så den var ikke så lett å lese, sa han muntert til TV 2 i pausen.

Ti minutter ut i perioden slo danskene tilbake. I overtall fikk Mads Christensen lurt en puck forbi Ruben Smith, som spilte sin første landskamp på fire år. Det resultatet sto seg ut perioden.

Vålerenga-backen Daniel Sørvik har åpnet meget godt for Vålerenga. På 16 kamper har han scoret ti mål for Oslo-klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer