Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hødd får hjemmekamp mot Brann i semifinalen

Tromsø spiller hjemme mot Molde.

ASKELADD: Hødd-spillerne feirer med supporterne etter 2-1-målet i kvartfinalen mot Haugesund lørdag. Hødd vant kampen på straffekonkurranse. Foto: JAN KÅRE NESS / NTB SCANPIX
ASKELADD: Hødd-spillerne feirer med supporterne etter 2-1-målet i kvartfinalen mot Haugesund lørdag. Hødd vant kampen på straffekonkurranse. Foto: JAN KÅRE NESS / NTB SCANPIX Vis mer


(Dagbladet): Norges fotballforbund trakk i dag semifinalene i cupen for kvinner og menn.

Hødd og Tromsø spiller hjemmekamp mot henholdsvis Brann og Molde i semifinalene.

- Dette blir en fantastisk opplevelse for Hødd og hele regionen, å få Brann hit. Dette blir en fotballfest som vi gleder oss veldig til. Det er en gulrot fram i tid, som skal ligge som en motivasjon og inspirasjon for hele klubben. Men først har vi en viktig jobb i serien, sier Hødds daglige leder André Nevstad til NRK.

Tidligere Brann-spiller Carl Erik Torp fikk trekke som nummer tre, og trakk lappen med Brann på - men da var de to hjemmefordelene allerede fordelt.

 - Jeg hadde fått streng beskjed om å fikse hjemmekamp, og trakk laget mitt, men jeg kom litt for seint, sier Torp.

Tromsø fikk tøff motstand i Molde, men var godt fornøyd med å trekke hjemmebane.

- Vi er veldig godt fornøyd med å få hjemmekamp, så jeg er en lykkelig mann. Molde har vært veldig gode de siste to årene, og er selvfølgelig en tøff motstander. Vi har respekt for dem, men er ikke redd dem i det hele tatt. Dette blir en skikkelig cupfest. Molde skal få kjørt seg, sier utviklingsleder Truls Jenssen i Tromsø IL til NRK.

Semifinaler menn Hødd - Brann
Tromsø - Molde

• Hødd og Tromsø får hjemmekamp i semifinalen.

Semifinaler kvinner Amazon Grimstad - Stabæk
Røa - Arna Bjørnar

• Amazon Grimstad og Røa spiller hjemmekamp i semifinalen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media