Hødd-trener:- Avansement i Europa overgår cupseier

Lars Arne Nilsen er ute etter en ny skalp i kveld.

 CUPGULL:  Hødd sjokkerte hele Norge da de vant cupgullet i fjor. Likevel mener Lars Aren Nilsen at avansement i Europa overgår bragden..
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
CUPGULL: Hødd sjokkerte hele Norge da de vant cupgullet i fjor. Likevel mener Lars Aren Nilsen at avansement i Europa overgår bragden.. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

Ulsteinvik (NTB): Fjorårets cupaskeladder Hødd tok en ny, stor skalp da Espen Standal scoret kampens eneste mål mot de kasakhstanske serielederne Aktobe sist uke. Men for at det skal ende i avansement i europaligakvalifiseringen må Hødd holde unna også på bortebane torsdag.

Hødd-trener Nilsen mener laget står foran en større utfordring enn da Tromsø ble slått i cupfinalen i høst og at et avansement vil være en større sportslig prestasjon.

- Vi må nok bryte noen barrierer om vi skal vinne der nede. Det er et godt lag vi møter, og de er nok bedre forberedt enn sist på hva de møter. Vi må toppe prestasjonen fra første kamp, sier han til Vikebladet.

Det er ikke bare på banen det venter en utfordring. Værmeldingene viser at det kan bli temperaturer opp mot 40 grader under kampen.

(NTB)