Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoddle inn på teppet

Det engelske fotballforbundet vil ha en forklaring på landslagssjef Glenn Hoddles uttalelse til media om at fysisk utviklingshemmede har syndet i et tidligere liv, melder BBC News.

- Du og jeg har fysisk blitt gitt to hender, to bein og en brukbart fungerende hjerne. Andre mennesker er ikke blitt født på samme måte, og det har sin årsak. Syndene følger dem fra tidligere liv, sa Hoddle til avisa ifølge NTB.

Hoddle, som er kristen, mener seg feilsitert av avisen The Times, men BBC kan i dag avsløre at den engelske fotballlandslags-sjefen kom med en lignende uttalelse til BBC i fjor sommer.

Nå vil fungerende formann i det engelske fotballforbundet, Geoff Thompson, ha Hoddle inn på teppet. Han krever en forklaring på hva som skjedde i intervjuet med The Times.

Daglig leder David Davies i det engelske fotballforbundet vil ikke kommentere hvorvidt forbundet vurderer å sparke Glenn Hoddle fra jobben som sjef for det engelske landslaget i fotball.

Forsvarer Hoddle

Hjelpetrener på det engelske landslaget, John Gorman, sa på engelsk tv at saken har fått kunstig store dimensjoner.

- Glenn Hoddle er den mest omtenksomme mannen jeg noen gang har møtt. Han gjør alt han kan for å hjelpe mennesker, sier Gorman, som tror deler av engelsk presse er ute etter å få Hoddle sparket fra trenerjobben, skriver BBC News.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media