Hoddle møtte spillerne

Glenn Hoddle møtte spillerne i formiddag, men Southampton nektet Hoddle å gjennomføre sin første Tottenham-trening. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Southamptons styreformann Rupert Lowe er rasende på Tottenham fordi klubben bekreftet manager-overgangen før avtalen offisielt var i mål.

- Det er en liste med krav som vi må bli enige om. Så lenge jeg har Glenns lisens, insisterer jeg på at disse blir imøtegått før han tar over klubben, sier Lowe til Daily Mail.

Hoddle hadde håpet å ta fatt på manager-gjerningen i Tottenham allerede i dag. Til helga møter laget Arsenal i FA-cupsemifinale.

Hoddle har tatt med seg John Gorman som assistent fra Southampton til Tottenham.

- Glenn og jeg vil dra til treningsfeltet, men vil ikke starte opp før alt er signert. Det er frustrerende at vi ikke har fått grønt lys til å begynne, sier Gorman.

Istedenfor trening ble det dermed møte med spillerne og støtteappratet i formiddag. Hoddle og assistent Gorman brukte dessuten tida i dag til å bli kjent med klubbens treningsfasiliteter.

David Pleat tar hånd om Spurs-treningene fram til alle fotrmalitetene rundt Hoddles overgang er klare, melder klubbens hjemmeside.

Det er ventet at Hoddle møter pressen seinere i ettermiddag.

Skjeller ut Graham

Mens Southampton og Tottenham krangler om den nye manageren, langer den tidligere Tottenham-styreformann Alan Sugar ut mot tidligere Spurs-manager George Graham. Han er spesielt sinna på måten Graham manipulerte media på til sin fordel.

- Her hadde vi en mann som ble betalt en formue, men når noe gikk galt la han likevel skylda på noen andre, sier Sugar til Daily Mirror.

- Jeg gjorde mange feil i løpet av min tid i Tottenham, den aller største var kanskje å ansette ham, sier Sugar.

Suker nekter å spille

Kroaten Davor Suker nekter å spille mer for West Ham. Flere klubber har snust på 33-åringen, men Suker har ikke lyst til å vise seg mer fram i West Ham-trøya. - Jeg har allerede spilt 20 kamper. Spiller jeg én til, blir kontrakten min automatisk fornyet og det vil jeg ikke. Jeg ønsker å slutte, sier Suker.

Gazza gir seg ikke

Everton-manager Walter Smith håper Paul Gascoigne er tilbake på banen allerede denne sesongen. Gascoigne pådro seg en ny skade i helga, og i engelsk presse ble det spekulert i at karrieren var over for Gazza.

- Å snakke om at denne skaden avslutter karrieren hans, er så vidt vi vet så langt helt feil, sier Smith til Daily Star. Gascoigne skal nå gjennom en grundig undersøkelse.

- Vi håper Paul er tilbake før sesongen er over, sier Smith.

Familien bestemmer for Zola

Gianfranco Zola skal arrangere familieråd før han bestemmer seg for om han blir i Chelsea. 34-åringen har ifølge kontrakten mulighet til å forlate Stamford Bridge til sommeren, selv om han har et år igjen av kontrakten. - Det er ikke bare min avgjørelse. Det er noe vi må bestemme oss for i familien, sier Zola. Chelsea vil gjerne beholde den fotrappe italieneren ut kontrakten.

Vieira-nei til Juventus

Juventus vil gjerne finne fram bøtter med lire for å sikre seg Arsenals Patrick Vieira, men franskmannen vil bli i London. - Jeg har fire år igjen av kontrakten og ønsker å bli på Highbury. Jeg elsker Arsenal, sier 24-åringen. Det er spekulert i at Juventus vil legge inn et bud på nærmere 200 millioner kroner til sommeren.