Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoddle på spillerjakt

Glenn Hoddle varsler nye spillerkjøp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nylig signerte 20 år gamle Helder Postiga, som har stått på Hoddles ønskeliste i over ett år, en femårs-kontrakt med Tottenham. Postiga kostet klubben i overkant av 74 millioner kroner. Hoddle betegner det som et godt kjøp, og sier samtidig at dette er det første av en rekke kjøp klubben planlegger i sommer, melder Sky Sports.

-Dette var en fantastisk første signering for oss denne sommeren. Vi skal sørge for at det blir flere kjøp, sier Hoddle.

Tugay neste?

Det engelske nettstedet ThisIsLondon knytter den tyrkiske landslagsspilleren Tugay, som til daglig har base i Blackburn, til Tottenham. Ifølge samme kilde har Blackburn fått en henvendelse fra Tottenham.

Etter at klubben kvittet seg med Steffen Freund på slutten av forrige sesong, har det vært behov for å styrke midtforsvaret i Tottenham.

West Hams Fredrik Kanoute regnes også interessant for Tottenham.

DEN FØRSTE: Portugisiske Helder Postiga (t.v.) er den første i rekken av nye spillere på White Hart Lane, melder Tottenham-manager Glenn Hoddle. Foto: AP/SCANPIX