Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoddle sendte Aas hjem etter testkamp

Får ikke Wolves-kontrakt.

(Dagbladet.no): Alexander Aas har tilbrakt 15 dager i den engelske 1. divsjonsklubben Wolverhampton. I dag spilte 26-åringen testkamp mot Cheltenham.

Matchen ble Aas avslutning på tida i Wolves. Den kontraktsløse Odd-backen blir ikke tilbudt kontrakt fra manager Glenn Hoddle og reiser hjem til Norge, opplyser klubbens hjemmeside.

- Det er korrekt. Alexander var ikke den type spiller Hoddle var ut etter, sier Aas\' agent Stig Lillejord til Dagbladet.no.

Tidligere England-sjef Hoddle overtok managerstolen da Aas treningsopphold allerede var avtalt.

- Selvfølgelig er Alexander skuffet, men han reiste dit med et åpent sinn. Wolves har oppført seg veldig ryddig, sier Lillejord.

Agenten mener høyrebacken med fire landskamper fortsatt kan ende i England.

- Det er et par klubber i England som er interessert, og et par i Skandinavia, sier Lillejord som heller ikke utelukker at backen fortsetter i Odd Grenland.

- Han er enig med Odd om en avtale. Hvis det ikke blir noe i utlandet innen 10. januar fortsetter han der, sier agenten.

SENDT HJEM:</B> Wolves ville ikke ha Alexander Aas, her i landskamp mot Singapore, men ifølge agenten er flere engelske lag interesserte.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media