Hoddle sendte Aas rett hjem

Odd-spilleren Alexander Aas har ingen tro på at den nye Southampton-manageren Glenn Hoddle vil tilby han kontrakt.

Av BØRJE KLÆBOE EIDISSEN

Midt i prøvespill-perioden ble So'ton-manager Dave Jones sendt ut i et ufrivillig «sabbatår» på grunn av anklager om barnemishandling. Da Englands tidligere landslagssjef Glenn Hoddle inntok The Dell før helgen, ble Aas sendt hjem til Skien - uten kontrakt eller store forhåpninger om det.

- Det var mildt sagt ubeleilig å være her på prøvespill midt oppi alt dette. Det ville vært moro å få en kontrakt, men nå utelukker jeg det fullstendig. Jeg forsøkte å moderere forhåpningene før oppholdet, men signalene jeg fikk førte til at jeg øynet store sjanser. Dessuten følte jeg at det gikk veldig bra i den første kampen jeg var med i mot Crystal Palace sist onsdag, sier 21-åringen til avisen Varden.

Men Glenn Hoddle er visstnok ikke så fascinert av nordmenn som det hans forgjenger var. Alexanders agent Rune Hauge og hans assistent Vidar Fosdahl skal ikke ha noe videre kjennskap til Hoddle.

- Han har sikkert sine egne folk som leter etter spillere, tror Alex.

21-åringen vekslet ikke ett ord med den nye Saints-sjefen. I stedet måtte han forholde seg til Dennis Rofe, treneren for rekrutteringslaget.

Flere perioder med prøvespill blir det garantert ikke for Odd-spilleren.

- Jeg kommer aldri til å la meg overtale til mer prøvespill. Vil noen ha meg heretter får de komme til Skien å se meg spille, slår Aas fast.

RETT HJEM: - Jeg kommer aldri til å la meg overtale til mer prøvespill, sier Alexander Aas etter bomturen til England.