Hoddle sparket i Spurs

Etter Tottenhams dårligste seriestart siden Premier League ble opprettet, fikk Glenn Hoddle sparken.

3-1-tapet mot Southampton lørdag var dråpen som sørget for at begeret var mer enn fullt. Kun fire poeng på seks kamper er for dårlig for Tottenham, og Hoddle får ansvaret.

Glenn Hoddle er en av de største spillerne i Tottenhams historie, men han har ikke lyktes som manager i klubben. Supporterne håpet i det lengste at han skulle få sving på laget, men selv ikke tre spisskjøp før sesongen har gjort Spurs til et vinnerlag.

- Starten på denne sesongen har vært den verste siden Premier League ble opprettet. Og med den elendige sesongavslutningen forrige sesong i bakhodet og mangelen på positiv utvikling ble ble han nødt til å forlate klubben, skriver styreformann Daniel Levy på hjemmesida.

Hoddle fratrer med umiddelbar virkning, og sportssjef David Pleat - som tidligere har vært manager i Spurs - tar over som midlertidig manager.

Ifølge en nyhetsmelding på hjemmesida til Tottenhams Venner må også assisterende manager John Gorman forlate klubben.

De siste ukene har presset på Hoddle økt for hvert nederlag, og oddsen på at han kom til å sparkes som den første manageren denne sesongen har sunket gradvis. I media har Celtics Martin O'Neil blitt lansert som en mulig kandidat til å ta over styringa på White Hart Lane.

GAME OVER: Tottenham-styret ville ikke gi Glenn Hoddle flere sjanser, og manageren fikk søndag sparken.