Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoddle starter innsamlingsaksjon

Håper på bidrag fra hele fotballverdenen.

(Dagbladet.no): Fotballens relative meningsløshet har igjen blitt påpekt med flomkatastrofen i sørøst-Asia. Nå har klubben Wolverhampton bestemt seg for å grave dypt i lommene for å gi sitt bidrag til å hjelpe ofrene.

Den tidligere England-manageren Glenn Hoddle har startet sin egen innsamlingsaksjon. Alle i klubben - trenere, spillere og styret - har blitt bedt om å bidra.

Dessuten skal det settes ut bøsser når Plymouth besøker Molineux 1. nyttårsdag.

- Jeg er sikker på at de fleste supporterne allerede har gitt et individuelt bidrag. Men jeg håper likevel at de kan grave litt i lommene når de kommer til kampen, sier Hoddle til Manchester Online.

Wolverhampton er ikke akkurat blant Englands rikeste klubber, men Hoddle håper dette kan føre til at hele fotballøya bidrar med penger.

- Jeg skulle likt å se alle klubbene, fra Conference league til Premier league, gjøre noe liknende. Dette er en mulighet for hele fotballverdenen til å gi utrolig mye penger til den forferdelige katastrofen, sier Wolves-manageren.

VIL GI PENGER: Katastrofen i sørøst-Asia har gått sterkt inn på alle, og Wolverhamptons manager Glenn Hoddle vil nå samle penger for å hjelpe ofrene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media