Hoddle vil ha Sheringham

Totteham-manager Glen Hoddle irriterer trolig Manchester U ved å ønske Teddy Sheringham velkommen hjem til London før lagene møtes på White Hart Lane i morgen.

35-årige Sheringham har fortsatt ikke undertegnet ettårskontrakten United har tilbudt ham etter 21 mål denne sesongen. Og ifølge ryktene har spissen lyst til å flytte nærmere sin sønn i London.

Nå åpner Hoddle døra for at Steffen Iversen kan få enda en spisskonkurrent. Sheringham kan gå gratis i sommer.

- Jeg har beundret Teddy i mange, mange år. Han er en kvalitetsspiller og jeg har alltid sagt at det ikke betyr noe om du er 16 eller 35 år. Med sin rutine er han en spiller vi trenger. Men jeg vet ikke om han vil for laget United, sier Hoddle ifølge Reuters.

Manchester United har gått på to strake tap i Premier League med uvanlig mange reservespillere på banen. Hoddle håper ligamesterne stiller med førstelaget i morgen.

- Jeg vil ikke at United skal hvile spillere, selv om vi blir knust. Våre spillere vil lære mye av det. Jeg vil ikke at de skal gjøre oss en tjeneste ved å stille med et svekket lag, sier Hoddle.

  • Tottenham har signert Røde Stjernes Goran Bunjevcevic. 27-åringen, som har vært kaptein på Beograd-laget, har skrevet under på en femårskontrakt.

    (Dagbladet.no)