Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoddles framtid usikker

Glenn Hoddles framtid som engelsk landslagssjef blir avgjort i løpet av morgendagen. Selv sa han i dag at han ikke kommer til å trekke seg fra jobben, selv om flere framtredende personer krever hans avgang.

I dag kommenterte også statsminister Tony Blair Hoddles krenkende uttalelser om funksjonshemmede.

- Hvis han har sagt det han skal ha sagt slik det gjengis, så er det veldig feil. Det vil være veldig vanskelig for ham å fortsette i stillingen, sa Blair til britisk tv.

Kristne Hoddle sa i et intervju med avisa The Times at funksjonshemmede er født slik som straff for synder i sine tidligere liv, og stormen omkring det sleivsparket blåser seg sterkere og sterkere. En stor sponsor vurderer å trekke seg fra landslaget, og bookmaker-firmaene tar nå veddemål på hvem som blir Hoddles etterfølger.

- Vi kommer til å føre en del samtaler i dag og i morgen før vi kommer med en endelig uttalelse, fortalte det engelske fotballforbundets midlertidige adminstrerende direktør David Davies.

Blir ikke trodd

Hoddle bedyrer sin uskyld. - Jeg trekker meg ikke, for jeg har ikke sagt noe av det det hevder at jeg sa, uttalte han. Den velrennomerte avisa står imidlertid på sitt, og får støtte fra folk som har hørt Hoddle ytre lignende tanker tidligere.

Ifølge The Times sa Hoddle at de funksjonshemmede høster de de sådde i et tidligere liv.

- Du og jeg har fått to hender, to bein og brukbare hjerner. Enkelte er ikke født slik, og det har en grunn. Karmaen virker fra et tidligere liv. Det man sår, må man også høste, ble Hoddle sitert i avisa.

I en spørreundersøkelse på tv i dag sa hele 68 prosent av de 13 000 innringerne at Hoddle bør slutte som landslagssjef.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media