Hodeløst av Ronaldo

Tida vil vise om Cristiano Ronaldo gjorde en større tabbe i sluttsekundene i går enn han gjorde natta til 2. oktober på en hotellsuite i London.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bare sekunder gjensto da en upresset Ronaldo gikk opp på femmeteren for å heade inn corneren til 2- 1 og tre poeng. Målet var så godt som åpent, men ballen gikk utenfor.

-  Slikt skjer når du absolutt trenger et mål, og ikke får det. Du må bare fortsette til det skjer, sier manager Alex Ferguson.

Politiavhør

Sjøl tok Ronaldo seg til hodet og lurte på hvordan det var mulig.

Det samme tenkte han nok da han onsdag møtte i politiavhør om hendelsene sammen med to damer og en kompis på den rådyre hotellsuiten (13 000 kroner) natta etter seieren over Fulham på Craven Cottage.

Den ene kvinnen påstår at Ronaldo voldtok henne. Ronaldos agent kaller det hele fri fantasi. Ronaldo sier ingenting. Han har hatt ei tung uke og satt ikke helt overraskende på benken fra start i går.

Svake hjemme

-  Vi fikk definitivt en bedre følelse for denne kampen da vi forsto at Ronaldo ikke skulle spille, sier Tottenham-trener Martin Jol.

b> SKULLE AVGJORT:  Nesten to minutter på overtid hadde Cristiano Ronaldo en stor sjanse til å avgjøre for Manchester United, men headingen hans mot Tottenham-målet gikk utenfor. Foto: Martin Rickett/Empics/Scanpix
b> SKULLE AVGJORT: Nesten to minutter på overtid hadde Cristiano Ronaldo en stor sjanse til å avgjøre for Manchester United, men headingen hans mot Tottenham-målet gikk utenfor. Foto: Martin Rickett/Empics/Scanpix Vis mer

Ronaldo - hvis fulle navn er Cristiano Messias Ronaldo dos Santos Aveiro - kom først på banen etter 75 minutter. Han utrettet lite annet enn å misbruke en av kampens største sjanser. Nok en nedtur for 20-åringen, som har hatt en tung høst etter at faren hans døde 7. september. Han har foreløpig ikke scoret i ligaen.

Det har knapt United gjort heller - på hjemmebane. Dit er knapt noen lag redde for å dra lenger.

 På fire hjemmekamper har det blitt én seier (Aston Villa), to uavgjort (Manchester City og Tottenham) og ett tap (Blackburn). Målforskjell 4- 4.

 På fem bortekamper har det blitt fire seirer (Everton, Newcastle, Fulham og Sunderland) og én uavgjort (Liverpool). Målforskjell: 10- 3.

Får penger

Med ni spillere på skadelista lar Ferguson unggutta dra lasset. I tillegg til Rooney og van Nistelrooy som hittil i år har scoret 12 av 14 ligamål for United.

Nå har riktignok Ferguson ifølge Daily Mail fått frie tøyler av Glazer-familien til å kjøpe hva han vil for å utfordre Chelsea, men foreløpig har han det han har.

-  Vi kan ikke gjøre noe med Chelsea. Må bare konsentrere oss om oss sjøl, sier Ferguson.

Etter sju minutter i går satte Mikael Silvestre inn Uniteds Premier League-mål nummer 999 da Ruud van Nistelrooy headet et frispark fra Scholes rett i hendene til en slepphendt landslagskeeper Paul Robinson. En sjelden tidlig scoring for United, som fortsatte å trykke, men ikke klarte å punktere kampen. Istedenfor var det Jermaine Jenas som utliknet på et praktfrispark i krysset 18 minutter før slutt.

-  Tottenham var aldri noen fare for oss, men det frisparket endret hele kampen, sier Ferguson.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer