Hodene ruller i Chelsea

Førstemann ut er Juan Veron.

(Dagbladet.no): Et døgn etter at den nye Chelsea-manageren landet i London, begynte han oppryddingsjobben i den stjernespekkede klubben. Førstemann ut er argentineren Juan Veron, skriver The Sun.

Ifølge avisa blir Veron lånt ut til den italienske klubben Inter Milan. I første omgang for et år, men med en mulighet for at overgangen blir gjort permanent etter den første sesongen.

Veron tjener rundt 60 millioner i året i Chelsea, men har bare spilt elleve kamper for klubben i år. Blant annet har en ryggskade satt ham utenfor spill i fem måneder.

Blir ikke savnet

Etter det avisa erfarer, reiste Mourinho direkte til Manchester for å snakke med sine engelske landslagsspillere om situasjonen i klubben. Der skal han ha fått klar beskjed om at Veron ikke blir savnet om han forlater Stamford Bridge.

Men Chelsea, som betalte 15 millioner pund for argentineren da han kom fra Manchester United i fjor, vil ikke slippe ham gratis. Og de italienske klubbene er som kjent i akutt pengekrise. Derfor skal Chelsea fortsatt betale halve lønna hans også neste sesong.

Veron ses nå på som den første superstjernen som blir kastet ut av Stamford Bridge under Mourinhos nye og tøffe regime. Portugiseren vil ikke ha flere enn 21 spillere i A-troppen, og dermed må et tosifret antall spillere forlate Londonklubben i sommer.

Hernan Crespo, Jimmy Floyd Hasselbaink, og Marcel Desailly er spillere som kan være på vei bort.

FARVEL LONDON: Juan Veron spiller for Inter Milan neste sesong.