Hodeskadet Forren måtte tvinges av banen da Molde banket Vålerenga

Nærmer seg seriegull.

- DU MÅ AV: En groggy Vegard Forren får beskjed om at han må byttes ut under dagens 2-0-seier mot Vålerenga på Ullevaal. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
- DU MÅ AV: En groggy Vegard Forren får beskjed om at han må byttes ut under dagens 2-0-seier mot Vålerenga på Ullevaal. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vålerenga - Molde 0-2 (0-1):

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Vålerenga var ubeseiret på Ullevaal før serieleder Molde kom på besøk i kveld, men romsdalingene var tidvis totalt overlegne på landslagsarenaen. Det smakte spesielt godt for Lillestrøm-gutten Fredrik Gulbrandsen, som skulle få æren av å sette den berømte spikeren i kista litt senere.

Tor Ole Skulleruds gutter skapte det som var av sjanser i et tett, og ikke spesielt velspilt oppgjør. Scoringene var imidlertid av det pene slaget.

- Det var godt å sitte og se på, sier Molde-trener Tor Ole Skullerud.

Både Daniel Chima Chukwu og Fredrik Gulbrandsen gjorde alt selv da de scoret i hver sin omgang for Molde - som stormer mot klubbens tredje seriegull på fire år.

Moldenserne festet grepet umiddelbart på Ullevaal, og kom til fire avslutter i løpet av de første fem og et halv minuttene.

Avslutningsbonanzaen startet da Vålerenga-stopper Niklas Gunnarsson rotet bort kula foran egen sekstenmeter. Molde-spiss Fredrik Gulbrandsen kom til avslutning, men Michael Langer reddet greit.

Forren-dobbel Like etter kom Vegard Forren til to raske avslutninger - en på hodet og en på venstreslegga - men ingen av dem fant nettmaskene bak Langer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer