Hodgson ble nektet inngang til VIP-losjen

På Anfield holder det ikke at du er landslagssjef og tidligere Liverpool-manager.

FORVIST: Roy Hodgson fikk ikke helt den behandlingen han hadde sett for seg da han i ettermiddag var på Anfield for å se Liverpool - Manchester United. Foto: AP Photo/Jon Super
FORVIST: Roy Hodgson fikk ikke helt den behandlingen han hadde sett for seg da han i ettermiddag var på Anfield for å se Liverpool - Manchester United. Foto: AP Photo/Jon SuperVis mer

(Dagbladet): Når to storlag som Liverpool og Manchester United møtes, er det ganske naturlig at landslagssjefen befinner seg på tribunen for å få med seg det som skjer.

Så var da også tilfellet i ettermiddag, men ifølge The Mirror fikk ikke Roy Hodgson helt den behandlingen han nok hadde sett for seg på forhånd.

Vurderte å gå Hodgson skal nemlig ha blitt nektet inngang til både styreformannens losjé og direktørenes boks, og skal ikke ha tatt dette veldig pent.

Avslaget i full offentlighet skal ha gjort Hodgson så sint at han vurderte å forlate Anfield i pausen, men valgte i stedet å sette seg på en plass som er reservert for Liverpools speidere.

Naturligvis like ved pressetribunen, hvor alle fikk med seg opptrinnet.

Avisen skriver også at en ansatt skal ha unnskyldt seg med at det var en feil med listene, men Hodgson himlet bare med øynene over dette.

Landslagssjefen forlot arenaen fem minutter før kampen var ferdigspilt.