Hodgson blir landslagssjef for to lag

Får ansvaret også for Englands U21-lag.

 TO LAG:  Englands trener Roy Hodgson får et midlertidig ansvar for både A-landslaget og U21-laget. Foto: AP Photo / Darko Vojinovic / NTB Scanpix
TO LAG: Englands trener Roy Hodgson får et midlertidig ansvar for både A-landslaget og U21-laget. Foto: AP Photo / Darko Vojinovic / NTB ScanpixVis mer

Englands A-landslagssjef Roy Hodgson får midlertidig ansvar også for landets U21-spillere.

Det bekreftet det engelske fotballforbundet (FA) onsdag. Hodgson skal sammen med assistenten Ray Lewington lede Englands U21-talenter mot Skottland 13. august. Kampen spilles i Sheffield.

- Det oppsto en mulighet for meg til å lede laget i denne kampen, og det var noe jeg hadde veldig lyst til, sier Hodgson til FAs nettsted.

Stuart Pearce ledet U21-landslaget i sommerens EM-sluttspill i Israel. Men England tapte alle tre gruppekampene, blant andre mot Norge. Det førte til at Pearce ikke fikk fortsette i jobben. Jakten på en permanent erstatter pågår fortsatt.

- Mange av dem som deltok i mesterskapet er for gamle til å delta nå. Så det blir mange nye som får prøve seg her. Jeg gleder meg til å jobbe med dem på treningsfeltet i dagene før kampen, legger A-landslagssjefen til.

Dagen etter kampen møtes England og Skottland på A-landslagsnivå. Også da med den tidligere Viking-treneren Hodgson som engelsk sjef.

(NTB)