Hodgson får ikke trene England

Arsene Wenger sier nei, Sven Göran Eriksson avviser - og nå nektes Roy Hodgson å bli ny engelsk landslagssjef. Les de ferskeste nyhetene fra engelsk fotball.

Hodgson er nummer tre på lista til det engelske fotballforbundet over trenere som vurderes seriøst. Eriksson og Wenger topper.

Men alt håp FA må ha ble knust rått og brutalt av Harald Brattbakks danske klubb FC København i dag.

- Vi har hørt spekulasjonene. Men jeg har snakket med Roy om England og det som skjer i FA. Hans holdning er den samme som min - han har en kontrakt å respektere, sier sportsdirektør Niels Christian Holmstrøm.

Hodgson tok over København for tre måneder siden, og har nesten fire år igjen av kontraktstida.

- Jeg har kjent Roy i 20 år, og vet at han er mann for sitt ord, sier direktøren.

Med Hodgson ute av bildet har FA ingen flere aktuelle kandidater. Svenske Eriksson skal tilbys over 290 mill. kroner for å overta, men også han har kontrakt med sitt klubblag: Styrtrike italienske Lazio.

Arsenal-trener Wenger går i dag ut og ber om å fysisk bli fjernet fra FAs liste.

- Jeg er ikke ledig, hadde jeg vært det hadde det vært anderledes. Jeg har fortsatt to år igjen av kontrakten med Arsenal, sier Wenger.

Inntil videre trenes England av Leicester-manager Peter Taylor og Manchester United-assistent Steve McLaren. Det er ikke godt mottatt av alle.

- De to er altfor urutinerte. De har ikke oppnådd noe, sier tidligere landslagskeeper Peter Shilton.LANDSLAGSSJEF TIL BLACKBURN Mark Hughes (37) flytter fra Everton til Blackburn i dag. Den walisiske landslagssjefen har fortsatt ikke lagt støvlene på hylla, og Blackburn-manager tror han fortsatt har noe å gi. - Folk sier han er 37, men jeg tror fortsatt han kan gjøre en jobb på toppnivå, sier manager Greame Souness. Hughes kommer gratis og har fått en kontrakt ut 2002-sesongen.NY SKANDINAV I CHELSEA Tore André Flo får en dansk lagkamerat i Chelsea. Mannen er Jesper Grønkjær, en 23-åring fra Ajax. Det er ventet at den danske landslagsspilleren går rett inn på venstrekanten på midtbanen. Pris: 103 mill. kroner. ESPEN BAARDSEN er i trening med Watford, men er fortsatt ikke spilleklar. I kveld møtes Watford Bolton borte, og manager Graham Taylor sier Baardsen først må stå et par reservekamper. Nordmannen har ikke spilt siden han ble skadd mot Crewe i september.ISMANNEN FRYSES UT? Dennis «The Iceman» Bergkamp frykter at Arsenal ikke vil beholde ham. Nederlenderen har ventet tre uker på et nytt kontraktsforslag fra klubben. - Så langt har jeg ikke hørt noe, og det skuffer meg ekstremt. Det viser en mangel på respekt, sier 31-åringen, som gjerne vil avslutte karrieren i London.LANGTIDSSKADD I DEBUTEN Middlesbrough fikk en lei smell da 120 mill. kroners-kjøpet Ego Ehiogu hinket av banen etter fem min. debuten i helga. Den tidligere Aston Villa-stopperen er ute for fem kamper. - Jeg har spilt i ni år uten en eneste skade. Jeg klarer ikke å si hva jeg føler nå, sier Ehiogu.BRADFORD-TRENER FÅR FYKEN? Engelsk presse tror Chris Hutchings blir den andre treneren, etter Gianluca Vialli, som får sparken som manager i Premier League denne sesongen. De lanserer allerede etterfølgeren: Tottenhams sportsdirektør David Pleat. Hutchings overtok Bradford i sommer, men får ifølge ryktene sparken før lørdag dersom klubben sikrer seg Pleat.