Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hodgson gleder seg til Riise-hodepine

Nærmer seg Premier League-spill.

(Dagbladet.no) Bjørn Helge Riise har ennå ikke fått sjansen i Premier League, men ifølge Fulham-manager Roy Hodgson er ikke en seriedebut langt unna.

Den tidligere Lillestrøm-spilleren har vært på banen i Europa League-kvalifiseringen - og han har imponert på trening. Han nærmer seg derfor et innhopp også i Premier League.

- Bjørn Helge er strålende og vi er veldig fornøyd med ham. Han har vært dyktig på trening, sier Hodgson til Canal+.

Fulham var blant lagene som imponerte og overrasket mest forrige sesong, og da spaserer du ikke bare inn på laget.

- Med tanke på hans posisjon på banen har han kanskje den tøffeste konkurransen i klubben. Det er ikke lett å bryte seg inn i startelleveren, men jeg synes han har begynt bra her, sier Hodgson.

Og med tanke på at Fulham har 36 seriekamper igjen å spille, får nok yngstebror Riise sjansen snart.

- Hans tid vil komme, og jeg ser fram til at han skal spille mange kamper her. Han må bare fortsette å gjøre det bra på trening, og gi meg hodepine når jeg skal ta ut laget, sier Fulham-sjefen.

Hvittrøyene åpnet med borteseier mot Portsmouth, før de i helga tapte 2-0 for Chelsea hjemme på Craven Cottage.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling