Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hodgson henter inn Raheem Sterling (17) på a-landslaget

Liverpool-unggutten kan bli tidenes fjerde yngste for England.

KOMET: Liverpools 17-åring Raheem Sterling har imponert til tross for en tøff sesongåpning for laget hans. I dag ble tenåringen hentet inn i den engelske a-landslagstroppen. Foto: PAUL ELLIS / AFP / NTB SCANPIX
KOMET: Liverpools 17-åring Raheem Sterling har imponert til tross for en tøff sesongåpning for laget hans. I dag ble tenåringen hentet inn i den engelske a-landslagstroppen. Foto: PAUL ELLIS / AFP / NTB SCANPIX Vis mer


(Dagbladet): Liverpool har plukket ett poeng på tre kamper i Premier League så langt. Men et klart lyspunkt har vært 17-åringen Raheem Sterling som tidvis har briljert på venstrekanten.

I dag ble han belønnet med et overraskende landslagsuttak. Sammen med Tottenhams Jake Livermore (22) og Southamptons Adam Lallana (24), ble Liverpool-tenåringen hentet inn i den engelske troppen foran VM-kvalifiseringskampen mot Ukraina på Wembley i morgen.

Roy Hodgson henter inn forsterkninger etter at Theo Walcott våknet opp sjuk i dag morges og ble sendt hjem til Arsenal, mens Chelseas Daniel Sturridge også sto over dagens trening på grunn av magekramper.

Det engelske støtteapparatet håper imidlertid at Sturridge kan være aktuell til kamp i morgen kveld, skriver Det engelske fotballforbundet (FA) på nettsiden sin.

Om Sterling slipper innpå mot Ukraina i morgen, vil han bli den fjerde yngste landslagsspilleren for England noensinne ifølge nyhetsbyrået PA.

Den aller yngste er nettopp Walcott, som var 17 år og 75 dager da han debuterte for England i 2006. På andreplass er Wayne Rooney, mens nummer tre er James Prinsep som spilte mot Skottland for 133 år siden, i 1879.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media