Hodgson irettesetter Liverpool-sjefen om Sterling

Feiden fortsetter.

HAR VITNER PÅ HVA STERLING SA: England-sjef Roy Hodgson (t.v) går ikke med på at han alene bestemet at Raheem Sterling var for sliten til å spille mot Estland i oktober. Foto: EPA/VALDA KALNINA/ NTB SCANPIX
HAR VITNER PÅ HVA STERLING SA: England-sjef Roy Hodgson (t.v) går ikke med på at han alene bestemet at Raheem Sterling var for sliten til å spille mot Estland i oktober. Foto: EPA/VALDA KALNINA/ NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): For fire uker siden skapte det store overskrifter at England-kometen Raheem Sterling «var for sliten til å spille landskamp».

Tok opp Sterling-saken Rett etter rykket Liverpool-sjef Brendan Rodger ut, han følte angrepsspilleren ble hengt ut av landslagssjefen. I tillegg sa Rodgers at Hodgson var alene om avgjørelsen, at Sterling ikke startet matchen mot Estland.

Den påstanden liker ikke Hodgson, som valgte å ta dra saken opp på nytt i forbindelse med lanslagsuttaket i går.

30 vitner - Brendan tar faktisk feil der. Dessverre har jeg 30 vitner på det, og Brendan var ikke der. Han tar feil, og jeg kan med glede fortelle han hvordan det foregikk, sier Hodgsontil Daily Telegraph.

Altså fastholder Hodgson at Sterling gjerne ville slippe å spille, og det tar han gjerne også direkte med Liverpools manager.

- Jeg snakker gjerne med han om det. Hvis en spiller kommer til meg en dag før kamp, før trening når han var påtenkt spill, og sa til meg: «Jeg tror ilke jeg kan trene i dag, fordi jeg er for sliten». Ja, da tar jeg han ikke ut på laget, sier Hodgson.

B-lag mot Real Madrid England-sjefen er ikke den eneste som kritiserer Rodgers for tida. Liverpool-manageren fikk kraftig tyn for laguttaket mot Real Madrid tirsdag.

Nevnte Sterling var en av sju spillere som ikke fikk starte kampen.

TENKER DYPT: Brendan Rodgers forsvarer sin avgjørelse om å spare spillere i Champions Leauge, før morgendagens kamp mot Chelsea. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO / NTB SCANPIX
TENKER DYPT: Brendan Rodgers forsvarer sin avgjørelse om å spare spillere i Champions Leauge, før morgendagens kamp mot Chelsea. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO / NTB SCANPIX Vis mer

I dag sier nordiren at jobben hans består av å ta risiko. Han trodde mannskapet han stilte med mot Real Madrid kunne vinne i Spania.

Men de rødkledde endte opp med skudd på mål i kampen, og tapte 0-1.

Kan miste jobben - Det er dyp tankegang og strategi bak analysen vi gjør av motstanderen. Du må være uredd når du tar avgjørelser som manager. Det er derfor du får utbetalt pengene. Hvis du tar flere gale avgjørelser enn riktige, så mister du jobben. Så enkelt er det, sier Rodgers til The Guardian.

Han sier han hadde støtte fra Liverpools eiere før han gjorde byttene Champions League-kampen.

- Jeg er fornøyd med mine avgjørelser. Det kan være store ting, og folk tenker kanskje «du tok en kjempesjanse der», men du veier risiko mot gevinst.

Liverpool møter Chelsea på Anfield kl. 13.45 i morgen.