Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hodgson kan få en siste sjanse

Møter United søndag.

SKJEBNEKAMP: Mye tyder på at Roy Hodgsons framtid står og faller med resultatet mot United i FA-cupen søndag. Foto: EPA/ROBIN PARKER
SKJEBNEKAMP: Mye tyder på at Roy Hodgsons framtid står og faller med resultatet mot United i FA-cupen søndag. Foto: EPA/ROBIN PARKER Vis mer

• Den skandinaviske supporter-klubben: - Ingen vei tilbake for Hodgson

The Telegraph skriver fredag at Liverpool-manager Roy Hodgson får en siste sjanse til å redde jobben sin.

Det var ventet at Hodgson skulle forsvinne fra Anfield i går, men så skjedde ikke.

Noen garantier fra de amerikanske eierne, slik Gérard Houllier har fått i Aston Villa, har ikke Hodgson fått. Derimot var det taust fra Liverpools styre i går, og spørsmålet er om den tidligere Viking-treneren faktisk får lede Anfield-laget i bortekampen mot Manchester United i FA-cupen søndag.

FA-cupen er Liverpools siste sjanse til hjemlig triumf denne sesongen, men borteformen under Hodgsons halvårige regime har vært elendig.

Én seier på ti forsøk på balløya er 63-åringens fasit. Kampen mot United kan både være Hodgsons siste sjanse til å overbevise om at han er rett mann for jobben, eller rett og slett være siste kamp om Liverpool er nær avtale med en annen manager.

Fansen har ropt på Kenny Dalglish som vikarmanager ut sesongen, men en løsning med gammel helt og eventuell opptur kan føre til krav om at skotten får jobben på permanent basis.

Det passer dårlig om Fenway Sports Group, Liverpools eiere, allerede nærmer seg eller har en avtale av langsiktig art med en annen manager.

Tidligere Juventus- og Chelsea-spiller Didier Deschamps gjør det bra i Marseille. Han ble intervjuet om Liverpool-jobben i sommer, men fikk aldri noe formelt tilbud. Han utelukket torsdag at han er på vei vekk fra den franske storklubben.

- Når jeg snakker om å være trener for Marseille på det nye stadionet, så mener jeg det. Folk må forstå at jeg ikke er en omstreifer. Det beviste jeg i fjor. Da kunne jeg reist min vei, sier Deschamps.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling