Hodgson kutter pressen etter massiv Rio-kritikk

- Det kan se feigt ut, sier Alsaker.

UNNGÅR PRESSEN: Englands landslagssjef Roy Hodgson stiller ikke på pressekonferanse torsdag, som tidligere annonsert av FA. Etter en turbulent tid etter vrakingen av Rio Ferdinand, har landslaget også valgt å stenge treninga i EM-forberedelsene torsdag. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth og EPA/ETTORE FERRARI
UNNGÅR PRESSEN: Englands landslagssjef Roy Hodgson stiller ikke på pressekonferanse torsdag, som tidligere annonsert av FA. Etter en turbulent tid etter vrakingen av Rio Ferdinand, har landslaget også valgt å stenge treninga i EM-forberedelsene torsdag. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth og EPA/ETTORE FERRARI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): England-sjef Roy Hodgson har fått kraftig kritikk allerede før EM-starter. Spesielt saken rundt vrakingen av Manchester United-stopper Rio Ferdinand har skapt uro. Saken blusset kraftig opp i helga da Gary Cahill ble skadd og måtte trekke seg fra Englands EM-tropp - og Hodgson valgte å hente inn urutinerte Martin Kelly, framfor Ferdinand.

Bare dager før EM-start er det kommet endringer i Englands EM-oppkjøringsprogram, bekrefter det engelske fotballforbundet (FA) overfor Dagbladet.

Hodgson og spillerne skulle i utgangspunktet hatt pressekonferanse og latt pressen være til stede på lagets trening i morgen.

Nylig er det bestemt at Hodgson skal slippe å møte pressen, og at treningen er stengt for media.

- Det kan se litt feigt ut. Hodgson vet hva som venter ham, og saken var dømt til å blusse opp da han begrunnet vrakingen av Ferdinand med at det var en sportslig vurdering bak, sier TV 2-ekspert Øyvind Alsaker til Dagbladet.

Det var ventet at deler av engelsk presse ville ha nye svar fra landslagssjefen på pressekonferansen i morgen, etter at Liverpool-backen Martin Kelly med bare ti seriekamper ble foretrukket før Ferdinand.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer