Hodgson med pinlig faktafeil da troppen ble presentert

Bommet grovt da han begrunnet uttaket av Oxlade-Chamberlain.

SPILTE GODT MOT MILAN: Men Roy Hodgson ble særlig imponert over hvor godt Oxlade-Chamberlain klarte seg mot Andrea Pirlo og Massimo Ambrosini. Pirlo har spilt i Juventus denne sesongen, mens Ambrosini ikke var med i troppen. Foto:  AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS
SPILTE GODT MOT MILAN: Men Roy Hodgson ble særlig imponert over hvor godt Oxlade-Chamberlain klarte seg mot Andrea Pirlo og Massimo Ambrosini. Pirlo har spilt i Juventus denne sesongen, mens Ambrosini ikke var med i troppen. Foto: AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Roy Hodgsons EM-tropp inneholdt ingen spektakulære overraskelser.

Det nærmeste vi kom var kanskje Norwich-keeper John Ruddy og Arsenal-angriper Alex Oxlade-Chamberlain, som begge har til gode å spille en A-landskamp for England.

Sistnevnte har vært et friskt pust i Arsenal denne sesongen, med sin direkte og uredde spillestil. Arsene Wenger måtte blant annet tåle sterke mishagsytringer da han valgte å ta unggutten av banen mot Manchester United til fordel for Andrei Arsjavin i januar.

Roy Hodgson trakk imidlertid fram en annen kamp der Oxlade-Chamberlain hadde imponert ham spesielt: Hjemmekampen mot Milan i Champions League i mars, der Arsenal vant 3-0 og nesten avanserte etter marerittaktige 0-4 på San Siro uka i forveien.

Pirlo og Ambrosini? 19-åringen spilte utvilsomt en god kamp den kvelden - blant annet skaffet han et straffespark - men Hodgsons analyse fra kampen imponerer de færreste.

- Jeg var der da Arsenal møtte Milan på Emirates, og så hvor godt han greide seg mot (Andrea) Pirlo og (Massimo) Ambrosini på midtbanen, sa Hodgson (se ca. fire minutter ut i denne videoen).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer