Hodgson prioriterer kvalitetstid med spillerne før Skottland-kampen

- Vi vil vinne, sier Strachan.

MERKELIG FOKUS: Der hans skotske motpart akter å ta ut alt i onsdagens treningskamp, ser Englands landslagssjef Roy Hodgson mer frem til å tilbringe litt tid med spillerne sine. Foto: REUTERS/Darren Staples
MERKELIG FOKUS: Der hans skotske motpart akter å ta ut alt i onsdagens treningskamp, ser Englands landslagssjef Roy Hodgson mer frem til å tilbringe litt tid med spillerne sine. Foto: REUTERS/Darren StaplesVis mer

Det er helt andre ting enn selve kampen som er viktigst for Englands landslagssjef Roy Hodgson når Skottland er motstander onsdag.

Det er hele 13 år siden de to gamle rivalene møttes på fotballbanen sist. Englands landslagstrener Roy Hodgson ser fram mot kampen og er sikker på at skottene kommer til å gi alt for å slå britenes mest meritterte landslag.

Det er likevel andre ting som blir viktig for ham på lagets eneste høstsamling før VM-kvalifiseringskampene mot Moldova og Ukraina i september.

- For å være helt ærlig, så blir det viktigste for meg å få et par dager sammen med spillerne og å få litt tid med dem utenfor banen, sier Hodgson om kampen.

- Det vil bli veldig kort tid til å forberede seg til kampen. Flere spilte søndag, og det blir ikke mye treningstid. Men jeg håper å få brukt tid sammen med spillerne, legger han til.

Skottlands landslagstrener, Gordon Strachan, ønsker å gjøre kampen til mer enn en treningskamp for hans lag.

- Jeg er ikke glad i kampene hvor du bytter nesten hele laget i pausen. Jeg kan ikke love noen managere at spillerne deres kun spiller én omgang. For min del prøver jeg å se på kampen som om det var en viktig turneringskamp. Vi vil vinne, sier Strachan.

(NTB)