Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hodgson setter press på Tottenham-spiss: - Dette er Kanes sjanse

England-manageren håper han griper sjansen og viser seg fram i Wayne Rooneys fravær.

ERSTATTER: England-manager Roy Hodgson håper at Harry Kane griper sjansen og viser seg fram i Wayne Rooneys fravær på topp for England. Foto: NTB Scanpix
ERSTATTER: England-manager Roy Hodgson håper at Harry Kane griper sjansen og viser seg fram i Wayne Rooneys fravær på topp for England. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

England-manager Roy Hodgson håper at Harry Kane griper sjansen og viser seg fram i Wayne Rooneys fravær på topp for England.

Rooney er skadd og spiller ikke de to kommende EM-kvalifiseringskampene.

Den første er mot Estland på Wembley fredag kveld. Der er Rooney likevel på plass. Han får utdelt en gullsko som bevis på at han er Englands mestscorende landslagsspiller i fotball gjennom tidene. Nylig passerte han Bobby Charltons 49 scoringer for England. Det er Charlton som skal gi Rooney gullstøvelen.

- Dette er Kanes sjanse. Han har ventet lenge på denne. Kane har vist før at han kan. Han scoret på første touch på ballen da han kom inn i 4-0-kampen mot Litauen i mars, sier Hodgson.

England er allerede kvalifisert for sluttspillet i Frankrike neste sommer etter åtte seirer av åtte mulige så langt i kvalifiseringen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!