Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hodgson sier nei til Norge

Vil heller ikke trene Sverige.

BLIR I LONDON: Roy Hodgson vil heller være Fulham-manager enn å trene Norge. Foto: REUTERS
BLIR I LONDON: Roy Hodgson vil heller være Fulham-manager enn å trene Norge. Foto: REUTERS Vis mer

|||Fulham-manager Roy Hodgson røpet i ettermiddag at han har sagt nei til følere fra Norge og Sverige. Han vil bli i den engelske klubben.

Hodgson har i sin lange karriere vært klubbtrener både i Norge (for Viking) og Sverige, samt landslagssjef i flere land. Både Norge og Sverige skal snart ansette landslagssjef, og Hodgson sier han er blitt kontaktet av begge landenes forbund.

62-åringens kontrakt med Fulham løper ut ved sesongslutt.

- Det er hyggelig å bli vurdert, men jeg har gjort det klart for dem som har kontaktet meg at jeg har kontrakt med Fulham og akter å overholde den, sier Hodgson.

- Jeg trives veldig godt her. Uansett om jobbene appellerer til meg, er det uaktuelt fordi jeg ikke er ledig på markedet. Jeg gjorde det klart at det derfor ikke er noe poeng å ha meg som kandidat.

Den bereiste treneren har vært landslagssjef for Sveits, Forente arabiske emirater og Finland. Det var som trener for Halmstad, Örebro og Malmö på 1970- og 1980-tallet at han først skaffet seg et navn. Sin mest profilerte jobb hadde han som Inter-trener i 1999. Siden har han hatt jobber blant annet i Danmark, Norge og Finland.

- Norge og Sverige er to land jeg har varme følelser for og sterke bånd til, og det er hyggelig at de tenker på meg, men de vet at jeg ikke er aktuell, sier han.

Norges landslagskaptein Brede Hangeland er en av Hodgsons aller mest betrodde spillere i Fulham. Også Bjørn Helge Riise og Erik Nevland er i stallen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling