Hodgson sier unnskyld til Benitez

- Han ser ikke en prest på et fjell av sukker, sier Rafa.

KRANGLEFANTER: Roy Hodgson og Rafael Benitez har kranglet gjennom media denne sesongen, nå vil de røyke fredspipe. Foto: TOBY MELVILLE/REUTERS
KRANGLEFANTER: Roy Hodgson og Rafael Benitez har kranglet gjennom media denne sesongen, nå vil de røyke fredspipe. Foto: TOBY MELVILLE/REUTERSVis mer

(Dagbladet): Siden sommeren har det gjentatte ganger vært lite vennskapelig ordveksling mellom Rafa Benitez og Roy Hodgson.

Den nåværende Liverpool-manageren har kritisert arven etter Benitez, og har brukt det som argument når han har forklart den dårlige sesongstarten.

Tidligere denne uka, da Benitez var tilbake i England for å møte Tottenham i Champions League, toppet det seg for Inter-treneren.

Sier unnskyld - Han snakker om ting han ikke har greie på. Noen kan ikke se en prest på et fjell av sukker. Han burde heller konsentrere seg om sine spillere og forsøkte å gjøre det beste. Han har en jobb å gjøre.

- Hver eneste pressekonferanse han holder er verre enn den forrige, sa en oppgitt Benitez.

Hodgson har ikke hatt noen gudommelig hånd over Liverpool de første månedene, og det begynte å murre i Anfield-katedralen.

Nå har de røde vunnet to seriekamper på rad og de ligger ikke lenger på nedrykksplass i Premier League. Hodgson svarer også på kritikken fra Benitez, og han prøver nå å begrave krangelen.

- Hvis jeg har gjort ham forbannet ved å si noe som er oppfattet som kritikk, ber jeg gjerne om unnskyldning. Det har ikke vært meningen, sier Hodgson ifølge BBC.

Napoli i kveld Liverpool-sjefen har fått litt arbeidsro etter de to siste seirene, og det er såpass jevnt i Premier League at de bare er fem poeng bak Manchester City på fjerdeplass.

- Jeg er helt enig med ham (Benitez) i at hver enkelt manager må fokusere på sin egen klubb. Og jeg jobber i Liverpool og gjør mitt beste for klubben, mens han jobber i Inter og gjør sitt beste der, sier Hodgson ifølge Sky Sports.

I kveld skal Liverpool spille hjemme mot Napoli i Europa League. Hodgson tror fire poeng på de tre siste gruppekampene vil være nok til å sende dem videre.

- Vi er i en av de tøffeste gruppene og kommer til å sende på banen et sterkt lag i kveld, vi vil ikke spare mange, sier han ifølge Press Association.

EUROPA LEAGUE I KVELD: Roy Hodgsons menn spiller mot Napoli på Anfield i kveld. Foto: TIM HALES/AP
EUROPA LEAGUE I KVELD: Roy Hodgsons menn spiller mot Napoli på Anfield i kveld. Foto: TIM HALES/AP Vis mer