JOBBER HARDT: Roy Hodgson sier at flere spillere er oppgitt etter fjorårssesongen, og ber fansen ta rykter om nye spillere med en klype salt. Foto: AP
JOBBER HARDT: Roy Hodgson sier at flere spillere er oppgitt etter fjorårssesongen, og ber fansen ta rykter om nye spillere med en klype salt. Foto: APVis mer

Hodgson sliter med frusterte storspillere

Innrømmelse fra Liverpool-sjefen.

|||•Klubb for klubb: Alle overgangene i Premier League

(Dagbladet): Roy Hodgson overtok et Liverpool-lag som bare klarte en 7. plass i Premier League i vår, den verste plasseringen på 11 år.

Nå forteller Benitez-etterfølgeren at skuffelsen over fjorårssesongen gjør at flere storspillere tviler på framtida på Anfield.

Hodgson nevner ikke navn, men det er naturlig å tro at han snakker om Fernando Torres, Javier Mascherano og Steven Gerrard - alle tre er koblet til andre klubber.

- Noen spillere er litt skuffet over det som skjedde forrige sesong, og nå må vi forsikre oss om at de får troen tilbake, sier Hodgson til Liverpool Echo.

Han har snakket med Gerrard, mens Torres og Mascherano fortsatt er på ferie etter VM-spill.

- Vi jobber hardt for å sikre at enkelte spillere vi har i klubben, det du kan kalle «de gode spillerne», blir hos oss neste sesong. Styret jobber hardt med det, sier Hodgson.

GODE SPILLERE: Steven Gerrard og  Fernando Torres er trlig blant Liverpool-spillerne omtalter som disillusjonerte. Foto: AFP/IAN KINGTON
GODE SPILLERE: Steven Gerrard og Fernando Torres er trlig blant Liverpool-spillerne omtalter som disillusjonerte. Foto: AFP/IAN KINGTON Vis mer

Trolig må det forsterkninger til for at Torres skal overbevises om Liverpool kan kjempe i toppen neste sesong, i vår krevde Spania-spissen fire-fem nye stjerner.

Den tidligere Fulham-manageren vil ikke love for mye.

- Vi er ute etter å forbedre stallen, men jeg foretrekker å ikke å snakke eller si hva vi gjør før vi har noe konkret å gå ut med. Vi kobles til spillere i alle retninger, og det morer meg at vi noen ganger knyttes til spillere jeg ikke har hørt om, sier Hodgson.

Brede Hangelands tidligere sjef har begrenset med penger å bruke i overgangsvinduet, på grunn av Liverpools enorme bankgjeld mens de amerikanske eierne leter etter en kjøper av klubben.

Serbia-spilleren Milan Jovanovic (29) er allerede klar for Liverpool, Hodgson er glad angriperen ble hentet gratis da Benitez var sjef.

- Han er mer en angrepsving enn en rein kantspiller, og han er en målscorer. Han scorer mål for klubb- og landslag, og jeg er sikker på at vi får mye glede av ham.

MÅLFARLIG: Milan Jovanovic ble hentet fra Standar Liege før Hodgson kom, og det er 62-åringen glad for . Foto:  AFP/JOHN THYS
MÅLFARLIG: Milan Jovanovic ble hentet fra Standar Liege før Hodgson kom, og det er 62-åringen glad for . Foto: AFP/JOHN THYS Vis mer