Hodgson tror Hangeland blir

Til tross for rykter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fulham-manager Roy Hodgson er trygg på at Brede Hangeland forblir i klubben, til tross for ryktene som kobler midtstopperen til andre klubber.

Rykter om overgangArsenal, Aston Villa og Manchester City har ifølge rapportene alle vist interesse for den norske landslagskapteinen.

Hangeland diskuterer for tiden en mulig forlengelse av kontrakten han har med Fulham. Avtalen løper ut neste sommer.

- Vi har ikke noen intensjon om å selge Brede. Han trives veldig godt i klubben. Vi har tilbudt ham en ny og forbedret kontrakt som han nå vurderer, sier Hodgson til BBC.

- Overraskende hvis han forsvinnerDen tidligere Viking-treneren mener spekulasjonene om et klubbskifte kommer som et resultat av at Hangeland har valgt å ikke skrive under på en ny kontrakt ved første og beste mulighet.

- Vi vil bli overrasket hvis han bytter klubb, sier Hodgson, som likevel innrømmer at Hangeland kan forsvinne til en større klubb med tiden.

- Det kommer alltid til å være større klubber der ute enn den du spiller for. Men Hangeland er en veldig lojal mann, og han er fornøyd med å være i Fulham. Det skal mye til for å få ham til å flytte på seg, men jeg kan ikke gi en absolutt garanti på at han ikke vil forlate oss en gang i framtida, sier Hodgson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer