PÅ VEI TILBAKE: Roy Hodgson tror Brede Hangeland rekker Fulhams omkamp i den engelske FA-cupen. Foto: Scanpix/AP/Sang Tan
PÅ VEI TILBAKE: Roy Hodgson tror Brede Hangeland rekker Fulhams omkamp i den engelske FA-cupen. Foto: Scanpix/AP/Sang TanVis mer

Hodgson tror Hangeland er klar i morgen

Håper han rekker FA-cupomkampen mot Spurs.

|||

Brede Hangeland trøbler med skade, men Fulham-manager Roy Hodgson håper nordmannen rekker FA-cupomkampen mot Tottenham.

London-lagene kjemper om semifinalebillett når lagene møtes til omkamp i FA-cupen onsdag.

- Når det gjelder Hangeland tror vi han blir klar til onsdag, sier Hodgson.

Hangeland var utelatt fra troppen da Fulham tapte mot Manchester City i helgen. Hodgson ville ikke ta noen sjanser med sin forsvarsklippe.

Fulham har ikke vært i en FA-cupfinale siden de tapte mot West Ham i 1975. Laget henger også med i Europaligaen.

Zoltan Gera og Bobby Zamora, to andre Fulham-stjerner, bør også rekke byderbyet. Duoen ble byttet ut mot City. - De er begge ok. Jeg er ikke bekymret for dem, og byttet dem ut for å hvile dem, sier Hodgson.

Skadeskutt Spurs

Tottenham, med Erik Thorstvedt på laget den gangen, vant FA-cupen i 1991. Harry Redknapps lag er skadeutsatt.

I seieren over Stoke sist helg manglet Redknapp Tom Huddlestone, Aaron Lennon, David Bentley, Jermaine Jenas og Jermain Defoe. I tillegg sliter formsterke Roman Pavljutsjenko med strekk.

Det betyr trolig Peter Crouch og Eidur Gudjohnsen på topp i onsdagens kvartfinaleomkamp.

- Du spiller ikke for Chelsea og Barcelona dersom du ikke er en stor spiller. Han er en fantastisk spiller, og har bare vært uheldig med at Defoe har scoret mål, Pavljutsjenko er kommet inn og scoret mål og at Crouch har gjort en god jobb, sier Redknapp om at han må bruke Gudjohnsen fra start.

Håper Tottenham taper

For Tottenhams Jamie OHara blir kampen spesiell. Han er utlånt til Portsmouth og håper Tottenham taper omkampen. For går Spurs videre, får ikke OHara spille i semifinalen mot sitt eget lag.

- Det er en merkelig situasjon for første gang i mitt liv å håpe at Tottenham taper. Jeg har alltid støttet laget, men nå må jeg være egoistisk og ærlig. Derfor håper jeg at Fulham går videre, sier OHara.

Semifinalene spilles slik: 10/4 Aston Villa - Chelsea. 11/4 Fulham/Tottenham - Portsmouth.

(NTB)