FIRE MINUTTER: Owen Hargreaves startet for første gang på to sesonger i november, men det ble kortvarig lykke for den tidligere England-spilleren. Foto: EPA/ROBIN PARKER
FIRE MINUTTER: Owen Hargreaves startet for første gang på to sesonger i november, men det ble kortvarig lykke for den tidligere England-spilleren. Foto: EPA/ROBIN PARKERVis mer

Hodgson vil gi Hargreaves kontrakt

Har spilt fire minutter på nesten tre år.

Rykker WBA ned? Sett opp din tabell nederst i saken!

(Dagbladet): Roy Hodgson hadde ingen heldig overgangshånd som Liverpool-manager, blant annet ble Paul Konchesky og Christian Poulsen fort meget upopulære på The Kop.

64-åringen fikk jobb i WBA da tiden var over på Anfield, og nå ser det ut til at Hodgson begir seg ut på nye sjansespill på overgangsfronten.

Kom og spill for oss Owen Hargreaves ble i sommer frigitt av Manchester United, etter fire svindyre, skadeutsatte år på Old Trafford.

Nå er Hodgson villig til å gi 30-åringen en kontrakt på The Hawthorns. Til nyhetsbyrået PA forteller West Bromwich-treneren at klubben har latt seg overbevise av Hargreves-fysioterapeut Alex McKechnie.

- Vi har vært klare og sagt «Ja, vi har utført testen, og vi er enig med deg og din mann Alex om at kneet er ok og at du kan spille fotball. Selvsagt ønsker vi at du skal komme og spille for oss». Det hadde vært fint. Men om vårt tilbud vil interessere ham, det vet vi ikke, sier Hodgson.

Knetrøbbel i United førte til at Hargreaves bare spilte fire minutter på de siste 34 månedene i klubben. Han forsøkte seg fra start mot Wolves i november 2010 men måtte tidlig av banen igjen.

SPARKET I LIVERPOOL: Roy Hodgson (t.h) har latt seg overbevise av tester på Hargreaves' kne. Her på Liverpool-benken forrige sesong, sammen med assistent Sammy Lee. Foto: REUTERS/Nigel Roddis
SPARKET I LIVERPOOL: Roy Hodgson (t.h) har latt seg overbevise av tester på Hargreaves' kne. Her på Liverpool-benken forrige sesong, sammen med assistent Sammy Lee. Foto: REUTERS/Nigel Roddis Vis mer

I mai bekreftet United-sjef Alex Ferguson at klubben tok farvel med den kanadiskfødte midtbanespilleren de hentet for hele 200 millioner kroner fra Bayern München.

Youtube-trening Siden han ble klubbløs har Hargreaves markedsført seg på youtube, og hans tidligere England-sjef Sven-Göran Eriksson vurderte tidligere i sommer å hente ham til Leicester.

WBA møter United i seriepremieren søndag, og Hodgson tror ikke Hargreaves bærer nag mot gamleklubben.

- Han var dypt skuffet over måten han forsvant ut av engelsk fotball på, men han har ikke snakket stygt om noen. Han har vært mer opptatt av å overbevise oss, og kanskje andre lag om at «hør her, jeg er en spiller i form du kan bruke», sier Hodgson.