VIL SLANKE STALLEN YTTERLIGERE: Liverpool-manager Roy Hodgson er ennå ikke tilfreds med sammensetningen av spillertroppen, og varsler ytterligere nedskjæringer. Klubbkaptein Steven Gerrard (t.v.) og landslagsback Glen Johnson bør imidlertid føle seg trygge.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ Andrew Yates
VIL SLANKE STALLEN YTTERLIGERE: Liverpool-manager Roy Hodgson er ennå ikke tilfreds med sammensetningen av spillertroppen, og varsler ytterligere nedskjæringer. Klubbkaptein Steven Gerrard (t.v.) og landslagsback Glen Johnson bør imidlertid føle seg trygge.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ Andrew YatesVis mer

Hodgson vil kvitte seg med mer daukjøtt

Varsler hoderulling i Liverpool.

|||Liverpool-manager Roy Hodgson sier at han fortsatt ønsker å kvitte seg med mer daukjøtt fra spillerstallen på veien mot å blåse nytt liv i det tidligere storlaget.

Siden Hodgson erstattet Rafael Benítez på Anfield har han svingt øksa villig for å kvitte seg med spillere som ikke har levert varene for Merseyside-laget.

Alberto Aquilani, Javier Mascherano, Emiliano Insua, Albert Riera, Diego Cavalieri, Philipp Degen, Nabil El Zhar, Krisztian Nemeth og Damien Plessis er alle blitt solgt eller lånt ut under trenerens korte regjeringstid.

Som erstattere har Hodgson hentet inn Joe Cole, Paul Konchesky, Brad Jones, Danny Wilson, Christian Poulsen og Raúl Meireles. Treneren ønsker en slankere og mer konkurransedyktig tropp, og han varsler at flere spillere må regne med å takke for seg i løpet av sesongen.

- Vi var utrolig overbemannet da jeg kom til klubben, og for å være ærlig, vi er fortsatt overbemannet, sier Hodgson.

- Det var en stor jobb å kvitte seg med spillere som aldri spiller på førstelaget, men samtidig er for gamle til å være lovende. Nå vil vi satse på gruppen som enten ligger an til å spille for førstelaget eller som har en lovende framtid, fortsetter engelskmannen.

Hodgson har høstet kritikk fra enkelte supportere for signeringen av Paul Konchesky fra gamleklubben Fulham. Trener avviser kritikken blankt.

- Det er ikke mange venstrebacker av kvalitet i verden, for ikke å snakke om i England. At vi klarte å få tak i en engelsk back som kan gå rett inn på laget er en stor fordel, mener Hodgson.

(NTB)