Hoel halte seieren i land

Nå har Fotballforbundet talt; Jørn Hoels «Let's do it» blir Norges offisielle VM-låt. Til å framføre den har Jørn fått med seg barndomskameraten Steinar Albrigtsen og Øyvind «Elg» Elgenes.

- Det var fryktelig jevnt, og dette ble ikke avgjort før etter ekstraomganger, straffekonkurranse og loddtrekning, sier Fotballforbundets Kjell Borgersen. Jørn Hoel fikk nemlig følge helt til flydøra av Jo Nesbø i Di Derre, som hadde levert ett av de totalt 38 VM-bidragene.

-

Forhåndsuttatt


Der skal trioen Hoel, Albrigtsen og Elgenes både promotere Drillos, oppildne spillere og supportere, ifølge Fotballforbundet. Nå er de våre tre eneste forhåndsuttatte VM-spillere.
NFF fikk akkurat det de ønsket seg.
- Ei låt med futt og trøkk, en fengende poplåt som ikke handler om gull og mål, men om guts, og ikke minst; med radioappell, sier Borgersen.

Fengende


Etter å ha smuglyttet kan Dagbladet skrive under på at den er fengende, kommersiell - og trolig sommerens landeplage. Du kan like gjerne lære deg refrenget: «Let's do it! Just do it. Let's make it. We're gonna shake it!».
Plata kommer i salg 19. mai og med på kjøpet får du også Di Derres «Her kommer Norge» og en rekke internasjonale hits av året.
Den forrige VM-sangen, «Alt for Norge», solgte til gull i løpet av en liten sesong. Vi skulle ta mye feil om ikke Jørn Hoel og Oddvar Nygårds «Let's do it» ikke opplever samme skjebne.

TRE GLADE GUTTER: Øyvind Elgenes, Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen skal synge VM-sangen til Drillos.