Hoelgaard med andreplass i Tour de Bretagne

Men en taktisk tvist fra Team Joker ble dagens snakkis.

DANIEL HOELGAARD: Knep andreplass på andre etappe av Tour de Bretagne. (Foto: Frank Wøien Mo)
DANIEL HOELGAARD: Knep andreplass på andre etappe av Tour de Bretagne. (Foto: Frank Wøien Mo) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Daniel Hoelgaard knep andreplass på andre etappe av Tour de Bretagne etter avansert taktisk sykling fra Team Joker. Andreas Aas Stien beholder ledertrøyen.  

- Det var en hard trasé i dag, så mange av de andre lagene startet nok med tanke på at vi skulle kontrollere etappen, sier Gino van Oudenhove, sportsdirektør i Team Joker til procycling.no Utradisjonelt Fremfor å slippe et lite brudd og bruke laget for å bevare ledertrøyen til Stien på den 17 mil lange og kuperte etappen, valgte Joker-laget å være med på støtingen. Det skapte en ti mil lang inngang på rittet, før Vegard Stake Laengen fikk gå i et brudd på 13 ryttere.   

- Vi var med på alle bruddforsøk for å sette press på Wallonie Brussel og BMC-laget. Da Laengen fikk to minutters ledelse, og BMC ikke hadde noen ryttere med,  måtte de taue de siste sju. Så det ble en veldig hard dag, men den ble hard for alle. Og det var planen, sier Oudenhove.   Forvirrer resten Bruddet ble hentet like før mål, men Matej Mugerli fra bruddet støtet før sammensmeltingen og klarte å holde unna. Med litt mindre nøling, hadde de klart en ny etappeseier, tror van Oudenhove.  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.