WORLD TOUREN I SYKLING:

Hoelgaard veltet stygt i Tour Down Under

Suste inn i barrierene da etappen skulle avgjøres.

KRASJET: Daniel Hoelgaard, her under Paris-Roubaix 2017, gikk hardt i bakken under den første etappen av Tour Down Under. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM
KRASJET: Daniel Hoelgaard, her under Paris-Roubaix 2017, gikk hardt i bakken under den første etappen av Tour Down Under. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Under nattens etappe av Tour Down Under, den første i årets utgave, gikk det galt for Daniel Hoelgaard. FDJ-rytteren satt plassert et stykke foran, da det skulle spurtes om seieren i Lyndoch.

Inn mot den siste svingen går det svært fort, i det Quick-Step Floors leder an. Ut av svingen kan man se den ålgårdingen skli ut i svært høy fart, og nordmannen treffer barrierene hardt.

Etter sammenstøtet ble han liggende på bakken og holdt seg til sin høyre skulder, mens han ble undersøkt av medisinsk personell. Se video av velten under:

(artikkelen fortsetter under)

​På resultatlistene står Hoelgaard som nummer 131 og sist, med samme tid som vinneren, hvilket betyr at den norske FDJ-rytteren kom seg over målstreken.

Etter en sjekk på det lokale sykehuset kunne FDJ melde via Twitter at Hoelgaard har smerter ved skulder, kragebein og albue, men at undersøkelsene ikke avdekket noen brudd.

Inntil videre blir 24-åringen fra Ålgård værende på sykehus for nærmere undersøkelser av ryggen. Dermed er det ennå ikke avklart om Hoelgaard fortsetter rittet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer