Hoen vil ha Bolt til Bislett Games neste sommer: - Klar for å betale det det koster

Skandinavisk friidrettsuke?

TIL BISLETT?: Ifølge svenske Aftonbladet kan Bislett Games og Stockholms Diamond League-stevne samarbeide om en skandinavisk friidrettsuke de neste årene. Det åpner muligheten for å lokke Usain Bolt til Bislett. Her fra 2013.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
TIL BISLETT?: Ifølge svenske Aftonbladet kan Bislett Games og Stockholms Diamond League-stevne samarbeide om en skandinavisk friidrettsuke de neste årene. Det åpner muligheten for å lokke Usain Bolt til Bislett. Her fra 2013. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ifølge svenske Aftonbladet kan Bislett Games og Stockholms Diamond League-stevne samarbeide om en skandinavisk friidrettsuke de neste årene. Det åpner muligheten for å lokke Usain Bolt til Bislett.

Stockholm arrangerer onsdag og torsdag denne uka Diamond League. Neste år vil deres stevne gå 16. juni, kun én uke etter Bislett Games. Og i 2017 skal det kun være tre dager mellom stevnene.

Det har ført til at man nå diskuterer et mulig samarbeid. Blant annet om å få de aller største stjernene, som sprinteren Usain Bolt, til arrangementene.

- Ja, jeg er klar for å betale det det koster. Det kan være hans siste ordentlige sesong, og da vil jeg ha ham. Bolt er en garanti for et utsolgt Bislett flere uker for stevnet, sier Bislett-sjef Steinar Hoen til Aftonbladet.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Bolt har ikke vært på Bislett de to siste sesongene. I Stockholm har jamaicaneren ikke konkurrert siden 2011.

Hoen bekrefter til avisen at det blir et norsk-svensk samarbeid.

- Ja, det er perfekt å samarbeide om både utøvere og om reisene. Ettersom vi og Stockholm har de samme Diamond League-øvelsene på programmet så handler det om å få de samme utøverne til å være med begge steder.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer