Hoeness ferdig etter 40 år som Bayern München-president

Uli Hoeness klarte ikke å holde tårene tilbake.

RØRT: Uli Hoeness hadde sin siste arbeidsdag fredag som Bayern München-president. Foto: Christof Stache / AFP / NTB Scanpix
RØRT: Uli Hoeness hadde sin siste arbeidsdag fredag som Bayern München-president. Foto: Christof Stache / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Uli Hoeness hadde sin siste arbeidsdag fredag som Bayern München-president. Han klarte ikke å holde tårene tilbake da han annonserte sin avgang.

På ni år, fra 1970 til 1979, fikk han rundt 250 kamper og scoret i underkant av 100 mål for de røde og hvite. En kneskade fikk han til å legge opp, og da ble han president for klubben han har vært en del av i 40 år.

Nå er det hele slutt. Det bekreftet han på en pressekonferanse i München fredag ettermiddag.

På sine 40 år som president har han sett klubben vinne Bundesligaen 24 ganger, den tyske cupen 14 ganger, samt mesterligaen to ganger.

På samme pressekonferanse bekreftet Bayerns styreleder Karl-Heinz Rummenigge at den midlertidige treneren Hansi Flick skal lede Bayern München ut 2019 -og muligens også lenger.

– Jeg sier dette helt ærlig – vi stoler på Flick, sier Rummenigge.

De fleste topptrenerne i verden har blitt koblet til klubben siden Niko Kovac fikk sparken i starten av november. Nå virker det å være klart at Flick sår muligheten i minst en og en halv måned til.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer