Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoff: - Jeg var rufsete

Reddet Lyn fra tap.

(Dagbladet.no): Sandefjord - Lyn 2-2

Kampen minutt for minutt.

Sandefjord fortsetter å vise at de ikke blir noen kasteball i årets Tippeliga. To ganger tok de ledelsen mot Lyn, begge gangene kom hovedstadslaget tilbake. Målscorer begge gangene var signet vårens mest omdiskuterte spillerkjøp, Espen Hoff.

Underholdene

Begge lag sørget for at oppgjøret i Sandefjord ble severdig. Lyn hadde store sjanser til å score i første omgang, men verken Elrich eller Sokolowski klarte å omsette store sjanser til mål.

Etter 35 minutter fikk Lyn corner. Sandefjord-forsvaret headet ut til Thorsen. Thorsen spilte fri sin spissmakker Tegström, som hadde en hel banehalvdel for seg selv. Svensken avanserte og avsluttet kontringa med en lekker chip over en utrusende Johann Dahlin i Lyn-målet.

Lyn åpnet den andre omgangen meget bra, og spesielt Dylan Macallister hadde flere gode muligheter. Men da spissene gang på gang sviktet, tok til slutt Hoff ansvar. Etter å ha dratt av Førsund avsluttet den tidligere Odd-spilleren nede i det høyre hjørnet, og skaffet fortjent balanse i regnskapet.

- Jeg fikk god tid til å sikte. Ballen spratt litt, men jeg fikk et godt treff på ballen, sa Hoff til TV2 etter kampen.

REDDET DAGEN: Espen Hoff jubler etter å ha scoret begge Lyns mål, og reddet laget fra tap i Sandefjord. Foto: Scanpix
REDDET DAGEN: Espen Hoff jubler etter å ha scoret begge Lyns mål, og reddet laget fra tap i Sandefjord. Foto: Scanpix Vis mer

Om sin egen innsats hadde han følgende å si.

- Jeg er selvfølgelig fornøyd med scoringene, men bortsett fra det var jeg smårufsete.

Hoff, som kommer fra Verningen, ikke altfor langt fra Sandefjord, er imponert over hva laget fra hvalfangstbyen har fått til denne sesongen.

- De gjorde det veldig bra og kampen var jevn. All ære til Sandefjord.

- Kanongod

Gleden over Hoffs scoring skulle vise seg å bli kortvarig. Bare fire minutter seinere scoret Andreas Tegström sitt andre for dagen, og sitt femte totalt i år. Noe som gjør at han troner alene på årets toppscorerliste.

- Tegström er kanongod. Det er veldig artig å se at han har tatt det siste steget opp, sa Sandefjord-trener Tor Thodesen etter kampen.


- Jeg er også fornøyd med gutta, som gjør en kjempeinnsats i en jevn kamp. Vi kunne satt spikeren i kista med 3-1, men også Lyn hadde gode muligheter.

Redningsmenn

Lyn kunne fort ha tatt alle poengene i Sandefjord. I tillegg til flere gode redninger fra keeper, var det kun en akrobatisk Ole Tobiasen som hindret flere Oslo-scoringer.

Etter en time fikk Tessem lobbet over en Bugge Pettersen på bærtur. Ballen hadde fin retning, men den danske høyrebacken fikk mirakuløst nok kastet seg fram, og fikk ballen unnå mål.

Også Samuel Isaksen reddet på strek.

Ny stopperduo

Med Tommy Berntsen skadet, og Steven Lustü og Kristian Onstad suspendert, var Lyn-trener Henning Berg tvunget til å gjøre forandringer i midtforsvaret. Det endte med at Magnus Powell og Stefan Gislason som stopperduo. Glipper i midten ved begge Sandefjords scoringer kan ha kostet Lyn seieren.

Lyn trener Henning Berg var slett ikke misfornøyd med sitt nykomponerte stopperpar. Det var resultatet som skuffet han.

- De er selvfølgelig bedre i sine vante posisjoner, men gjorde det bra.

- Jeg er misfornøyd med at vi ikke vinner. Sandefjord jobber hardt og gjør det vanskelig for oss, men litt mer presisjon fra vår side, så vinner vi.

- Men at vi kommer tilbake to ganger viser at det er karakter i laget, avsluttet mannen med 100 landskamper for Norge.

Debatt

Har Sandefjord bevist at de er gode nok til å beholde plassen i år?

TOPPSCORER: Andreas Tegström.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling