Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoff i samtaler med Lyn og Viking

Sjekker ut tilbud.

(Dagbladet.no): I går kveld ga Odd Grenland klarsignal for Lyn og Viking til å innlede forhandlinger med Espen Hoff.

24-årige Hoff møter begge klubbene i dag.

- Vi skal snakke med begge klubbene i dag. Vi skal høre på hva de har å si, sier Hoff-agent Gunnar-Martin Kjenner til Dagbladet.no.

Agenten tror ikke Hoff tar noen avgjørelse før i morgen.

- Vi skal vurdere det etterpå. Espen har jo aldri bedt om å bli solgt fra Odd. Denne situasjonen oppstår fordi disse klubbene har vist interesse for ham. Espen er interessert i høre hva de sier, sier Kjenner.

Stabæk fikk også tilslag med et bud på Odd-kantspilleren, men han var ikke interessert i å spille for det nyopprykkede laget. Det er heller ikke sikkert at Hoff ender i enten Lyn eller Viking.

- Sjansen for at han blir i Odd er til stede, sier Kjenner.

Overgangsvinduet i Norge stenger fredag.

VALGETS KVALER: Espen Hoff mottar i dag tilbud fra både Lyn og Viking. Agenten hans utelukker ikke at spissen blir i Skien.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling