Hoff klar for Start fra 1. august

- En spiller vi har fulgt i lang tid.

|||(Dagbladet): Espen Hoffs dager i Stabæk er talte. Nå går ferden videre til Start for 28-åringen, som har skrevet under en kontrakt med kristiansandsklubben som løper ut 2014.

Det norske overgangsvinduet åpner søndag 1. august. Det betyr at Hoff kan ikle seg gult og svart allerede i mandagens seriekamp mot Vålerenga på Ullevaal.

- Avtalen innebærer at han er spilleklar for oss fra og med 1.  august. Vi er enige med Espen om en kontrakt som løper ut 2014. For oss er det bra å ha på plass en veldig god spiller over lang tid. Dette er med på å gi oss forutsigbarhet i den sportslige satsingen, sier sportslig administrativ leder i Start, Rune Jakobsen til ikstart.no.

Han slutter seg til sine nye lagkamerater på trening allerede på fredag. Jakobsen er glad for endelig å ha sikret seg Hoffs underskrift.

- Espen Hoff er en spiller vi har fulgt over lengre tid. Vi er svært glade for at vi greide å bli enige med han og Stabæk om denne overgangen og gleder oss til å se ham i kamp for Start, sier Jakobsen.

Hoff fikk sitt gjennombrudd på nivå for Odd Grenland i 1999. Ferden gikk videre til Lyn i 2006. Etter tre sesonger i osloklubben, skrev han under for Stabæk foran 2009-sesongen.