Hoff vil prate med Lillestrøm

Men han kan også bli i Odd.

Espen Hoff vil vurdere de alternativene som måtte dukke opp av aktuelle klubber. I første omgang vil Odd-spilleren ha en prat med Lillestrøm-manager Jan Åge Fjørtoft, som torsdag signerte Bjørn Helge Riise.

Lillestrøm har henvendt seg til Odd Grenland og sagt at de kan tenke seg en prat med både Espen Hoff og Morten Fevang - begge står uten kontrakt etter denne sesongen, og kan derfor forlate Odd uten at klubben får så mye som en krone for spillerne.

Vil vurdere

Espen Hoff har vært i Odd siden 1999, og vil nå vurdere de alternativene som måtte dukke opp.

- Jeg har sagt til Tom Helge (Rønning, Odd-direktør, red. anm.) at jeg vil se på mulighetene. Nå har jeg vært i Odd lenge. Her kjenner jeg spillerne og systemet - og har det trygt. Det blir en vurdering om jeg fortsatt skal ha det slik eller om jeg trenger nye utfordringer for å ble bedre sportslig sett, sier Espen Hoff til Telemarksavisa.

LSK-manager Fjørtoft var en travel mann på Åråsen i går.

- Vi har nettopp signert Bjørn Helge Riise. Han var førsteprioritert. Men vi har sendt mail og sagt vi er interessert i å prate med Fevang og Hoff. Det står vi ved. Nå skal vi ha et møte i sportslig utvalg fredag, så tar vi det derfra, forteller Jan Åge Fjørtoft, som ikke vil si mer om hva kjøpet av broren til Liverpool-spilleren John Arne Riise, Bjørn Helge Riise (21), har å si for den videre interessen rundt de to Odd-spillerne.

Yngstemann Riise har skrevet under for Lillestrøm på en kontrakt som strekker seg ut 2008. U21-landslagsspilleren er høyre kantspiller.

Utelukker ikke Odd

Espen Hoff opererer som kjent også helst på høyrekanten.

- Jeg vil gjerne høre hva Fjørtoft har å si, men utelukker heller ikke at jeg fortsetter i Odd, sier Hoff.

- Gunnar Martin Kjenner er min agent, men jeg vet ikke om noe mer konkret enn Lillestrøm akkurat nå, sier Hoff.

Morten Fevang tenker ikke så mye på hvem som er interessert, og har heller ikke hørt annet enn at Lillestrøm har sendt en e-post til Odd.

- Jeg konsentrerer meg kun om å spille best mulig fotball for Odd, så får vi se hva som skjer. Jeg holder alle muligheter åpne, sier Fevang, som ikke har tilknyttet seg noen fast agent.

Vil ikke selge

- Jeg har fokus på å beholde spillere og få nye spillere til klubben, ikke selge dem. Det vil være svært lite verdiskapende i forhold til det vi taper sportslig på å selge Morten Fevang og Espen Hoff i sommer. Derfor ser jeg det som uaktuelt, fastslår Odd-direktøren til Telemarksavisa.

Det som derimot ikke er uaktuelt er at spillerne kan forlate klubben etter endt sesong.

- Vi ønsker at både Morten Fevang og Espen Hoff skal binde seg til Odd med nye og lange kontrakter. Jeg har hatt en prat med begge to, og vi skal møtes igjen etter helga. Det virker som om begge er åpne for å fortsette, samtidig som de ikke har hastverk med å bestemme seg, sier Rønning til TA.

Odd Grenland har ikke fått henvendelser fra andre klubber eller på andre spillere enn Fevang og Hoff foreløpig. Også rundt Olivier Occean har det vært stille nå. Når det gjelder Odds ønske om å forlenge kontrakten med canadieren, er det ikke noe nytt. Olivier Occean har kontrakt med Odd ut 2006-sesongen.

(ANB)

SNART UTEN KONTRAKT: Espen Hoff er Bosman-spiller etter sesongslutt.