Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoffenheim og Elyounoussi knep seieren i sluttminuttene

Klatret opp på 7. plass.

TIL SLUTT: Tarik Elyounoussis Hoffenheim ventet nesten til siste slutt med å avgjøre til 3-2 hjemme mot Eintracht Frankfurt fredag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
TIL SLUTT: Tarik Elyounoussis Hoffenheim ventet nesten til siste slutt med å avgjøre til 3-2 hjemme mot Eintracht Frankfurt fredag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

Tarik Elyounoussis Hoffenheim ventet nesten til siste slutt med å avgjøre til 3-2 hjemme mot Eintracht Frankfurt fredag.

For da Elyounoussi ble byttet ut i det 87. minutt sto det fortsatt 2-2 på resultattavla. Haris Seferovic hadde nylig utlignet Hoffenheims ledelse, og det så ut til å gå mot uavgjort i Bundesliga-oppgjøret.

Men Elyounoussi hadde knapt rukket å sette seg på benken før han måtte reise seg for å juble for seiersmålet. Brasilianske Roberto Firmino ble spilt på blankt mål av Adam Szalai og hadde få problemer med å avgjøre til 3-2.

Med seieren passerer Hoffenheim Eintracht Frankfurt på tabellen. Tarik Elyounoussis og hans lagkamerater ligger nå på 7.-plass, mens Eintracht Frankfurt er på plassen bak. Fra Hoffenheim og opp til serieleder Bayern München skiller det 13 poeng.

(NTB)