Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoffenheim spiller mens Vukcevic er kritisk skadd

- Laget går til kamp med håpet i sentrum.

FRONTKOLLISJON: Bilen til Boris Vukcevic etter kollisjonen med en lastebil i går ettermiddag. Foto: GERHARD LINK / EPA / NTB SCANPIX
FRONTKOLLISJON: Bilen til Boris Vukcevic etter kollisjonen med en lastebil i går ettermiddag. Foto: GERHARD LINK / EPA / NTB SCANPIX Vis mer

Hoffenheim går lørdag til kamp mot Augsburg i visshet om at midtbanemannen Boris Vukcevic fortsatt er alvorlig skadd etter en bilulykke.

- Tilstanden er uendret kritisk. Man kan egentlig ikke si at den er stabil, sa Hoffenheims talsmann Holger Tromp på en pressekonferanse i  formiddag.

Vukcevic ble fløyet til sykehus etter å ha vært involvert i en frontkollisjon med en lastebil da han var vei til trening fredag. 22-åringen ble operert fredag kveld.

- Han har stabil puls, la lagleder Andreas Müller til, men mer kunne ikke Bundesliga-klubben si om midtbanespillerens helsetilstand.

- SPILLER FOR BORIS: Hoffenheim spiller seriekamp hjemme mot Augsburg i dag. Her er Boris Vukcevic (t.v.) sammen med sin danske lagkamerat Jannik Vestergaard under en kamp i februar. Foto: CARMEN JASPERSEN / AFP / NTB SCANPIX
- SPILLER FOR BORIS: Hoffenheim spiller seriekamp hjemme mot Augsburg i dag. Her er Boris Vukcevic (t.v.) sammen med sin danske lagkamerat Jannik Vestergaard under en kamp i februar. Foto: CARMEN JASPERSEN / AFP / NTB SCANPIX Vis mer

Vukcevic ble lagt i kunstig koma etter operasjonen. Hoffenheim ville ikke opplyse om hvorvidt han fortsatt var i koma lørdag formiddag.

Klokken 15.30 i dag spiller laget hjemmekamp mot Augsburg i Bundesliga. Lagledelsen opplyser at det var en tøff beslutning.

- Det er en veldig, veldig tøff avgjørelse, men vi bestemte oss for å spille i dag. Laget går til kamp med håpet i sentrum. Vi skal kjempe for Boris. Vi har alle forhåpninger om at han blir frisk igjen, sa Müller.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media