I FRAMGANG: Boris Vukcevic har våknet igjen etter halvannen måned i kunstig koma. Hoffenheim-spilleren pådro seg alvorlige hodeskader i en trafikkulykke, og er fortsatt så preget at legene ikke kan stille noen prognose for i hvilken grad han kommer seg etter kollisjonen. Foto: NTB Scanpix
I FRAMGANG: Boris Vukcevic har våknet igjen etter halvannen måned i kunstig koma. Hoffenheim-spilleren pådro seg alvorlige hodeskader i en trafikkulykke, og er fortsatt så preget at legene ikke kan stille noen prognose for i hvilken grad han kommer seg etter kollisjonen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Hoffenheim-spiller våknet fra koma etter halvannen måned

Boris Vukcevic på bedringens vei etter alvorlig trafikkulykke.

Over halvannen måned etter den alvorlige bilulykken har Hoffenheim-spilleren Boris Vukcevic (22) våknet fra koma.

Bundesligaklubben avslørte fredag at Vukcevic kan være våken noen timer hver dag. Han kan også kommunisere med sine pårørende.

Midtbanemannen ble lagt i kunstig koma etter å ha kollidert med en lastebil på vei til trening 28. september. Vukcevic har sukkersyke og politiet mener lavt blodsukker var årsak til at 22-åringen kom over i feil kjørebane med sin bil.

Hoffenheim-spilleren pådro seg alvorlige hodeskader i ulykken og er fortsatt så preget at legene ikke kan stille noen prognose for i hvilken grad han kommer seg etter kollisjonen.

- Vi er glad for at det stadig går framover med Boris, sier Hoffenheims daglige leder Andreas Müller ifølge Kicker.

- Vi tenker på ham hver dag. Selvfølgelig vil vi besøke ham, men det kommer i annen rekke. Det er viktigere at han får de beste muligheter til å komme seg raskt.

Vukcevic får daglige behandlinger på rehabiliteringssenteret ved sykehuset i Heidelberg.

(NTB)